Покупка Пасат В4
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Не е нужно срока да изтече и тогава да се прави договор за покупко - продажба!С направата на този договор преди срока, си "връзваш гащите" , за да си сигурен че след като дойде ДЕНЯТ Х, ще можеш да прехвърлиш автомобила безпрепятсвено на твое име без да присъства инвалида. Как мислиш стоят нешата с купуването на инвалидно право - да не би след 3 години пак да занимаваш инвалида за продажбата?!Благодаря за ненужното вмятане!
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Плюс това според новите разпоредби,с които явно не си запознат,прехвърлянето пред нотариуса след деня Х става или в присъствието на инвалида,с цел попълване на декларация,за липса на задължения към държавата,или чрез куп документи попълнени от инвалида и в присъствието на упълномощено от него лице.Така,че-да ще занимаваш инвалида!
Аре да съм я правил цялата хватка преди 5 месеца,и да ми е малко по-ясно от теб!
Аре да съм я правил цялата хватка преди 5 месеца,и да ми е малко по-ясно от теб!
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Добре РАЗБИРАЧО, или трябва да ти викам вече г-н НОТАРИУС!Спирам до тук със спора!Ако си забелязал, посъветвах колегата ( най-човешки, с желанието да му помогна, а не да се правя на интересен както казваш ти ) да отиде при нотариус, който най-добре ще му каже какво трябва да се направи и най-вече дали въобще си заслужава на този етап да купува кола на инвалид( при това законодателство и това което тепърва предстои да се приеме като мерки срещу купуване на инвалидно право ). Та той човека още не е решил какво ще прави, а ти вече се вживя в ролята на нотариус, освен ако не си такъв де
?

аз мислих да си позамълча по въпроса за колите на инвалиди, тъй като знам, че съзнанието българско е на челна стойка да стоиш, но да спестиш някой лев. моето становище е, че не си заслужава неудобствата. впрочев това се разбира и от предходните няколко поста. миналата година като си купувах пасата изрично казах на вносача му, че не искам да ми прави регистрацията на инвалид. платих си каквото трябва и нямам притеснения. освен това ако сте забелязали току някой от политиците или провителството (доколкото може да има разлика) подхвърли, че ще се вземат мерки срещу злоупотребата с регистрацията на автомобили на името на инвалиди. като се замисля доста може да се направи по въпроса да им е гадно на всички, които се ползват от това, така че - плати си за спокойствието и живей по-дълго, стоката си заслужава 

веско написа:... тъй като знам, че съзнанието българско е на челна стойка да стоиш, но да спестиш някой лев.... моето становище е, че не си заслужава неудобствата.
Колега, радвам се, че сме на едно мнение. Както писах в последния ми пост, се отказах от покупката поради ред причини. Първата е, че продавача постъпи некоректно и ми каза тази информация точно в момента в който вече започнах да считам тази кола за моя. Втората причина и не втора по важност, е описаната от теб. Аз съм човек който обича удобствата, а след замесването ми в такава процедура няма да се чуствам добре. Пък и когато давам пари за покупка, считам, че тази кола трябва да е моя. Знам, че сигурно е безобидно, и не ми пука много дали има някакъв пресметнат риск, но обикновено "евтиното излиза по скъпо". Пък и аз какъвто съм карък

Поздрави

П.П. Отказах се о покупката, харесах едно друго B4, но на Audi.