Та, за кво става на въпрос??? задължителни ли са катализаторите и ако са, то кажете ми как 80% от колите изобщо ще минат преглед
ГТП!!!!!
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
ГТП!!!!!
Абе отивам аз днес на преглед в Диана на околовръстното и там моля ви се тия кретени мерят ми нали емисиите на вредни газове и ми заявяват, че вече катализаторите били задължителни и не можеш да минеш на преглед ако емисиите ти на CO2 са над 0.5 при 1000об/м и 0.3 при 2400/об/м за коли произведени до 2002г. с ламбда сонда
а моя катализатор е свален, съответно ми показа 0.5 на празен ход, но над 2000 повече
е пуснаха ме естествено ама нали знаете "...сега ти правим компромис и т.н. догодина няма да стане..." и т.н.
Та, за кво става на въпрос??? задължителни ли са катализаторите и ако са, то кажете ми как 80% от колите изобщо ще минат преглед

-
Kalin72
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:evgenyh написа:точно преди да ида сипах 100 октана от OMV
Значи не влияе ок поне ще знаем.
Еми ще правим мотори и ще купуваме кат инак трябва с метрото.
Нищо не си направил така, трябвало е да караш с хубавия бензин поне 100 километра, и то не градско, за да се прочисти двигателя от масло и нагари там, дето не трябва да има такива.
И другото е вярно, техническото състояние на двигателя също е много важно.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”