Съмнения при купуване на Голф 3!
-
daniel_dimitrov
- Автомобил:
- Двигател:
Съмнения при купуване на Голф 3!
Здравейте колеги! Нов съм във форума и ми предстой закупуването на голфче! Колата ми е обявена от приятел,че е 97 година, купе GL. Имам съмнения, обаче че е пребоядисвана-искам да попитам можете ли д ами кажете къде да гледам и най-вече лайсните на вратите в какъв цвят трябва да са-цвета на колата или черен! Благодаря Ви предварително за отговорите и помоща!
- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
Re: Съмнения при купуване на Голф 3!
здравей колега и добре дошъл във VW форума .За годината на голфчето можеш да погледнеш по всички стъкла долу в ъгъла има една самостоятелна цифричка в твоя случай тя трябва да е 7,но някой от стъклта може да са сменяни затова най-точно ще разбереш годинта на производство като погледнеш в талона.Относно лаисните на вратите оригинално са си черни и най-вероятно човека ги е пръснал с цвета на колата понеже така му харесва
- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
ами като че ли трява да сравниш цвета отвътре на вратите примерно и отвън, да видиш да отделните детайли цвета дали е еднакъв ... тя и мойта се оказа че е боядисвана, личи къде е покривана и т.н. ама кой да гледа
Но бояджиите да кажат със сигурност 
-
Последна промяна от jims на Сря 11 юни 2025 9:02, променено общо 1 път.
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Колега за годината на производство колегите по - горе са ти казали , а относно това дали е пребоядисвана мога да ти кажа , че не пребоядисвана кола на 12 години няма да намериш
( ако все пак намериш боята ще е толкова матирала и най вероятно по - ожулена , че ще ти се иска да е пребоядисвана ) 
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега когато взимаш Голфа го огледай най-вече за ръжда ! Аз така се прецаках набутаха ми прогнил голф но така е когато не гледаш ти отварят Очите погледни доло под-а където са тампоните за маслените крикове там им е слабото място и почват да ръждясват но не на вскички голфо-ве има ръжда просто огледай колата то за тия години няма да намериш кола дето да е перфектна проблема е или в Купето или По двигателя така че успех в търсенето
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Milanski написа:Колега за годината на производство колегите по - горе са ти казали , а относно това дали е пребоядисвана мога да ти кажа , че не пребоядисвана кола на 12 години няма да намериш( ако все пак намериш боята ще е толкова матирала и най вероятно по - ожулена , че ще ти се иска да е пребоядисвана )
аиде бе
,ела да видиш моята па пак да си говорим! 1994 набор боя тъмносин металик-оригиналната боя лъскачка отсеиде само 2-3 полирания,пък за годината на производство-пише я на етикета на коланите,пепелника,етикета в багажника....- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
аиде бе,ела да видиш моята па пак да си говорим! 1994 набор боя тъмносин металик-оригиналната боя лъскачка отсеиде само 2-3 полирания,пък за годината на производство-пише я на етикета на коланите,пепелника,етикета в багажника....
Значи искаш да ми кажеш колега , че за 15 години твоята кола даже не е одраскана никъде
- hooligan_sk
- Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
А кво значение има дали е пребоядисвана? ако има стойка колата и държи права линия със 100, по-добре да е пребоядисвана! Аз примерно карах една кола която я пребоядисах за 1500лв цялата без да съм я удрял и сега си се кара в семейството като нова, дали не е по-добре такава кола да си купиш а 
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Огледай около предните бомбета (по- точно дясното ) моя го взех с дупка там и сеат 97г. съм карал и той имаше на същото место изгнило - не е страшно оправя се за 100тина лв. (в читав сервиз). И двете коли са от Германия.
Успех.
Успех.
- vladostp
- Автомобил: Golf3
- Двигател: ABS
мен ако питаш първо щи кажа че добре си се ориентирал кум голфчето, щот ако беше избрал опел ръждата щеше да ти е най малкия проблем.
съвет: не я гледай отвън, а под капака как е.
аз си взех 3-ка 92г. верно от вън забележки и раждички колкото си поискаш, ама кат отидеш при майстор твой човек и кат ти каже че колата е добре, и за тия пари не можеш да искаш повече. това е ко да ти кажа. реши къв двигател искаш това също е много важно
съвет: не я гледай отвън, а под капака как е.
аз си взех 3-ка 92г. верно от вън забележки и раждички колкото си поискаш, ама кат отидеш при майстор твой човек и кат ти каже че колата е добре, и за тия пари не можеш да искаш повече. това е ко да ти кажа. реши къв двигател искаш това също е много важно
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Milanski написа:аиде бе,ела да видиш моята па пак да си говорим! 1994 набор боя тъмносин металик-оригиналната боя лъскачка отсеиде само 2-3 полирания,пък за годината на производство-пише я на етикета на коланите,пепелника,етикета в багажника....
Значи искаш да ми кажеш колега , че за 15 години твоята кола даже не е одраскана никъдеНе съм я виждал може пък и да си прав , не искам да се заяждам с теб или каквото и да било ... Свали някоя кора отвътре на вратите и ще видиш дали е боядисвана или не ... Поздрави
има драскотинки,но не и 1ак толкова набиващи се на око(дълбоки),то от самото миене също се получават драскотинки върху лака......
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”