Здравейте колеги, наближават летните отпуски и планирам от сега лятната почивка! Затруднен съм и моля да ми препоръчате по Черноморието местенце за спокойно летуване с малко дете (малкия е на 1 год 6 мес и това ще му е първото море)! Търся нещо спокойно и що годе чисто, като същевременно не е далеч от плажа за да може да се стига пеша!
Моля помагайте!

Почивка на море с малко дете - дайте съвет
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Почивка на море с малко дете - дайте съвет
Последна промяна от dobrin на Чет 14 май 2009 20:56, променено общо 1 път.
Причина: По-конкретно заглавие!
Причина: По-конкретно заглавие!
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Почивка на море - дайте съвет
Царево е перфектният вариант за тиха и спокойна семейна почивка с малко дете.
Миналата година се намираха квартири и за по 9лв на вечер на легло. Мисля че това е най-ниската цена там. Всичко е близо до плажа. Има забрана за Музика след 00ч. и не е чак такава лудница през останалото време. По централните улици вечер няма голям поток даже да не кажа почти никакъв поток от коли.
За семейство с малко дете е перфектно!
Миналата година се намираха квартири и за по 9лв на вечер на легло. Мисля че това е най-ниската цена там. Всичко е близо до плажа. Има забрана за Музика след 00ч. и не е чак такава лудница през останалото време. По централните улици вечер няма голям поток даже да не кажа почти никакъв поток от коли.
За семейство с малко дете е перфектно!
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
Да добавя и Албена, тъй като се вписва по критериите, които си дал.
Аз тази година за втори път ще ходя, миналата година изкарахме наистина перфектно.
Аз тази година за втори път ще ходя, миналата година изкарахме наистина перфектно.

- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Aз препоръчвам Лозенец. МИналото лято ходих да видя роднини.. по-точно родителите ми бяха там с племенника, който беше тогава на 2 годинки и половина. Наистина е страшно приятно там за дете, има и други деца, имат по-хубавите хотелчета и басейн и не се налага да си постоянно на плажа. Можеш спокойно да си пиеш бирката и детето да си се плацика пред теб с мнооогооо други деца в детския басейн. Да не говорим, че има и безжичен интернет и сервитьорки да носят бирата....за мене беше един малък рай там, за детето също..плажа е много чист и е наблизо
Толкова от мен и успех 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Освен това Албена е доста по-близо до Русе от Царево, но от друга страна има два недостатъка - цената и това, че е на Северното Черноморие, където всички знаем, е по-студено. Ако ходиш юли - август и не ти е проблем цената, недостатъците автоматично отпадат. 
Иначе Лозенец е добре, но да не е през активния сезон, че тогава няма игла къде да хвърлиш.

Иначе Лозенец е добре, но да не е през активния сезон, че тогава няма игла къде да хвърлиш.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
още един глас за албена
за около 1200 лева тримцата за 7 нощувки ще сте на ол инклузив+шезлонг и чадър на плажа
важно за малките е да има редовно ядене, а не да ходите по кръчми или да се готви
спокойно, чисто, зелено, подредено
тая година живот и здраве пак сме там
п.с. щото е по-евтино аз ходя от 05-06.07 до 12-14.07. на албена
тогава е ниския ценови удар
миналата година беше хубаво и топло морето и времето
за около 1200 лева тримцата за 7 нощувки ще сте на ол инклузив+шезлонг и чадър на плажа
важно за малките е да има редовно ядене, а не да ходите по кръчми или да се готви
спокойно, чисто, зелено, подредено
тая година живот и здраве пак сме там
п.с. щото е по-евтино аз ходя от 05-06.07 до 12-14.07. на албена
тогава е ниския ценови удар
миналата година беше хубаво и топло морето и времето
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Kато баща на дете на годинка и половина те съветвам да оставите детето на бабите и да отидете някъде където е шумно и пивко
А най-добре пък ти първо да отидеш на море, а жената после. Леко се отклоних от въпроса ти, ама знам какво е 

Вие за Албена ме замислихте! Сега съм напъплил Гошо (Google-a) и търся оферти! Аз гледам да не е много скъпо, щото съм намислил 1 седмица море/1 седмица планина!!!
...не знам като планирам бюджета да не падна на земята...
За Бяла някой нещо знае ли, има и впечатления!
П.С. Добри и Пичагата, я кажете в Албена кои хотели или вили за "гости" да гледам!
...не знам като планирам бюджета да не падна на земята...
За Бяла някой нещо знае ли, има и впечатления!
П.С. Добри и Пичагата, я кажете в Албена кои хотели или вили за "гости" да гледам!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По същия начин ходих със съпругата и детето, но на комплекса на Гранд Хотел Варна в Дружба, заедно с трите хотел към него. Цената преди две години беше 1350 лева за десет дни в хотел Долфин Марина ол инклузив. Супер съм доволен, много добра кухня, голяма стая с голяма тераса на 30 метра от морето, със собствен басейн. На мнението на Пи съм - голямо удобство е да не се налага да мислиш къде и какво ще ядеш. Ако отида пак обаче ще отида в Гранда - басейна му е супер, и освен това имат Wifi в целия хотел.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
вече си направих резервация на Слънчев ден в Марина на Дружба с чаве на 1 год
другата опция беше Албена
а другата година 100% извън Бг
още е малко чавето и не ми се разправя да пътуваме 

другата опция беше Албена

а другата година 100% извън Бг

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Добрине,на Дружба нета е фрии,ама на Албена си се цака,и то дебело.Отделно с оутлук само се приема поща.Абсурд е да пратиш нещо,щото местните са го забранили
(май са от партията на rosy) за целия комлекс.Инче,Албена си е перфектно.
п.п.
Дано не се засичам с Яската на море

п.п.
Дано не се засичам с Яската на море

- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
на Шкорпиловци е хубаво за деца.Аз водя моите там тихо и спокойно е,а плажната ивица е голяма няма да се гъчкате един до друг
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гранд Хотел Варна
А варианта за Слънчев ден е супер, това е любимото ми място на Черноморието. Тази година обаче най-вероятно ще се размина с него.
А варианта за Слънчев ден е супер, това е любимото ми място на Черноморието. Тази година обаче най-вероятно ще се размина с него.
ИЛКО, дай на Шкорпиловци някое място да го ровна в нета!
Сега проверявам на колегите от горе ...
Сега проверявам на колегите от горе ...

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Забележи, че има 20% отстъпка за плащане до 15.05, което не е никак малко. При единична цена от 80 лева се получава отстъпка от 16 лева, което никак не е зле.
При цена в Гранда по 86 лева all inclusive с отстъпката става 70 лева, което е 140 лева за двама, или 1000 лева без малко за седем дни, като детето е без пари - не лоша оферта.
Иначе тероретично има възможност, ако се обърнеш към познат, който работи в туристическа агенция, да ти дадат по-добри цени.
При цена в Гранда по 86 лева all inclusive с отстъпката става 70 лева, което е 140 лева за двама, или 1000 лева без малко за седем дни, като детето е без пари - не лоша оферта.
Иначе тероретично има възможност, ако се обърнеш към познат, който работи в туристическа агенция, да ти дадат по-добри цени.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”