Почивка на море с малко дете - дайте съвет

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ilkomuhata
Автомобил:
Двигател:

Re: Почивка на море - дайте съвет

Мнениеот ilkomuhata » Сря 13 май 2009 15:25

toshev написа:ИЛКО, дай на Шкорпиловци някое място да го ровна в нета!
Сега проверявам на колегите от горе ... :banghead:

има само бунгала няма хотели,а и строежи няма защото има /натура2000/мога да ти дам тел. за бунгала ако искаш

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Сря 13 май 2009 15:31

Колега, аз почивам вече 3 години в къмпинг "Арапя", намира се между Лозенец и Царево. Има много бунгала, пълно е, тези на който бях първия и втория път са почти до плажа, на 50 метра някъде,под дървета са и е мног приятно, изобщо не се усеща жегата и това е без климатик... имаш пред бунгалата поляна(на нея има също каравани и палатки, зависи кое бунгало ще уцелиш), и след това почват каравани един ред на плажа и пред тях е същинския плаж.Има много деца, но няма детски съоръжения, има магазини няколко и заведения. Ако ти е скучно,колата за ..мисля 2 или повече километрая до Царево или в обратна посока към Лозенец. Царево е готино да ходиш вечер има много хора и е интере3сно, има детски забавления, в Лозенец също има за децата забавления, обаче не е истина какъв поток от хора..много народ,много нещо, скъпи коли, джипове,лудница, няма къде да спреш..освен в края на селцето :-). А третия път пак там бях но нямаше места на тези бунгала и взех едни чисто нови за проба, е казвам ти ужас, на гол баир, няма държвета, опекохме се живи там 10 дена..страшна работа, исках дфа спя на поляната отпред, не с еиздържаше.Плажа пак ми беше на 100 метра този път :-). Иначе там си е къпминг, улиците са от пруст камъни,няма асфалт, прашно е като мине някоя кола, но пък те и не минават много всеки е зарязал някъде и не я поглежда. Плажа е голям, а доста от посетителите са от Царево, там плажа не е добър и идват с едно рейсче на 30 минути минава, на плаж в Арапя.Къмпинга има борова гора от едната страна, горе в нея си ходят да си почиват, в боровете направо си опъват палатките :-). Има снимки тук във форума само непомня къде са..може да потърсиш по автор и да гледаш мойте теми. Ако те интересува мога да кача нови снимки от миналата година. Аз бях доволен, има и други които са ходили там, нека те да кажат.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 13 май 2009 15:36

Арапя беше спокойно място преди много години, което хора с бизнес интереси и никакъв акъл тотално развалиха. Сега е невероятна гъчканица и няма грам спокойствие. Като добавим и факта, че е на разстояние от цивилизация, а пък все пак колегата ще ходи с малко дете - не, благодаря.

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Сря 13 май 2009 15:41

Атлиман, в полицейското хотелче :да:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 13 май 2009 15:41

почивката я разбирам като
-хубав хотел ол инклузив /басейн,3бр кльопачка,бири и кафета/ хотела да е на плажа да е със шезлонги чадърчета и там всичките му глезотии mhihi
а нената да прави манджи или да се чудя къде да ям mhihi
и къде да паркирам бангията защото няма парко места mhihi

Потребителски аватар
toshev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toshev » Сря 13 май 2009 15:52

Аз съм изнервен от динамиката на града и джунглата! Моята почивка си я представям на спокойно местенце (и тихо), където да си поспивам като пенсионер от 14:00 до 16:00 (13:30 - 17:00 :)), да има място за игра с малкия разбойник и някоя и друга кръчма, вечер да сгъвам шишове с бира!

Под Бургас ми е въз-далечко! Едва ли ще сляза по-надолу от Обзор!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 13 май 2009 16:20

toshev за твоето представяне за почивка ти препоръчвам - Крапец :)
http://www.yanitza-hotels.com/ipage.php?id=4

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Сря 13 май 2009 16:51

абе в атлиман е перфе - има паркинг, на самия плаж, винаги тихо и спокойно моренце щото е в залив, планета пайнер ти е отсреща.. кво повече може да се иска
ако имаш връзки се уреждаш в МВР станцията, ако не - има бунгала, хотелче и един нов по-луксозен

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 13 май 2009 19:02

toshev написа:Моята почивка си я представям на спокойно местенце (и тихо), където да си поспивам като пенсионер от 14:00 до 16:00 (13:30 - 17:00 :)), да има място за игра с малкия разбойник и някоя и друга кръчма, вечер да сгъвам шишове с бира!......

Я цъкни в Гошко (Гугъл mhihi ) Шкорпиловци - сравнително дива природа, огромен плаж, доста ненаселено (поне преди две години беше така) и евтинийка. В никакъв случай не е лукс, но е спокойно. Намира се на 30 км южно от Варна, т.е. ти е близо.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 13 май 2009 20:05

Колега,не си писал какви средства си приготвил за почивката че като гледам хората за какви ол инклузиви говорят и къде те пращат-Албена /най-скъпия курорт в БГ/ си мисля че си извадил голямата пачка!? А иначе моя втори роден град Поморие от край време си се слави като място за почивка с деца :)) Ако кажеш колко пари си приготвил и кога мислиш да почиваш може и някоя оферта да ти измисля !

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Сря 13 май 2009 20:17

dobrin написа:Забележи, че има 20% отстъпка за плащане до 15.05, което не е никак малко. При единична цена от 80 лева се получава отстъпка от 16 лева, което никак не е зле.
При цена в Гранда по 86 лева all inclusive с отстъпката става 70 лева, което е 140 лева за двама, или 1000 лева без малко за седем дни, като детето е без пари - не лоша оферта.
Иначе тероретично има възможност, ако се обърнеш към познат, който работи в туристическа агенция, да ти дадат по-добри цени.

Може и да се видим в "Долфин",ако сме по едно и също време :beer

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 13 май 2009 20:37

Едва ли, тази година май ще съм изцяло на ведомствени станции :Mr Green Fun

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Сря 13 май 2009 20:39

toshev написа:ИЛКО, дай на Шкорпиловци някое място да го ровна в нета!
Сега проверявам на колегите от горе ... :banghead:

http://www.jordash2002.com/bg/index.php
заповядай, колега! две поредни лета почивахме там и като се абстрахираме от дребни, но много дразнещи "хитринки" на собствениците (старозагорци са) изкарахме чудесно. тази година няма да сме там май, оляли са се с цените. миналата година бунгало с хладилник струваше 35-40 лв. на вечер, а фамилните къщи бяха по 100 лв. на вечер (с две спални, оборудвна кухня, хол и веранда, кабелна и климатик). актуални цени ще видиш в линка. в хотела не сме били, но изглежда спретнат. има wireless навсякъде. плажната ивица е най-дългата в родината ни, недостатък е, че водата много бързо изстива при течения, но и бързо се стопля след това.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Сря 13 май 2009 20:48

понеже съм от бургас по принцип ще предложа южното черноморие и с точност созопол или едно селце-варвара което се намира преди ахтопол а иначе за да бъда напълно изчерпателен също давам глас за шкорпиловци мн добро местенце в севера дори може би единственото което се е предпазило от комерса на нашите курорти

Потребителски аватар
ilkomuhata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilkomuhata » Сря 13 май 2009 21:03

Върни се в “ОФФ-Топик - други”