Темп. датчик - дали е заминал
- Punisher
- Автомобил:
- Двигател:
Темп. датчик - дали е заминал
Колеги, преди време сменях синия темп. датчик на Г-2 PB-матор с подобен от 15 левчета от Ауто+. В началото всичко си работеше добре, дори и разходът си падна както подобава. Но от близо седмица колата гълта осезаемо. След каране в трафик близо 30 мин. на 1-ва, 2-ра, спри-тръгни като оставя на свободна колата държи по-високи обороти (това го усещам на ухо защото оборотомера ми се е**ва от време на време и не отчита - ето темата), стрелката на водата е по средата и като откача темп. датчик оборотите се нормализират, като го закача пок си се вдигат. Та въпроса ми е може ли синия евтинджьос да е заминал отново и как мога сам да разбера това? Ако е за смяна към какъв по-надежден да се ориентирам?
- mityomk
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Темп. датчик - дали е заминал
може и друго да е, просто съвпадение
търси за датчиците в търсачката има писано трябва да е горедолу така и при твоя мотор
имам точни данни за твоя датчик и мотор утре щи ги пусна
търси за датчиците в търсачката има писано трябва да е горедолу така и при твоя мотор
имам точни данни за твоя датчик и мотор утре щи ги пусна
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Re: Темп. датчик - дали е заминал
Предвид и другата ти тема за оборотомера, си мисля дали нямаш някое запушване в блока след дросела и/или маркучето в десният край, което отива към оборотомера...
Проверявал ли си наскоро как е маркуча и филтъра за картерните газове? Ако има спукано ще мени обороти, но ако има запушване ще държи високи (поне мойто ПБ (На времето) се държеше така).
Проверявал ли си наскоро как е маркуча и филтъра за картерните газове? Ако има спукано ще мени обороти, но ако има запушване ще държи високи (поне мойто ПБ (На времето) се държеше така).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”