Почивка на море с малко дете - дайте съвет
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Re: Почивка на море - дайте съвет
^ точно тук бях преди две години. Евтини бунгалца, но много чисти с климатик във всяка стая. Банята с тоалетната е обща за двете стаи в бунгалото (две двойки легла бяха в нашето, но сигурно има и друг тип). Голям паркинг в двора на комплексчето и барче за кафе и бира. На около 200 м от плажа.

- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
http://www.apartments.panorama-village.com/
Тука бачках 3 години,ама сега чакаме бебе и няма повече да ходя да съчетавам полезното с приятното.
Тука бачках 3 години,ама сега чакаме бебе и няма повече да ходя да съчетавам полезното с приятното.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, пробвай тук:
www.tzarevo-hotel.com
При всички случай надолу от Бургас, водата е по-топла, а и климата е по-добър.
И си вземи паспорта, зелената карта на колата. За един ден в Лозенград, един хубав обяд (ще ти дам адреса на ресторанта, разходка до магазина и пазара.
Царево-Лозенград е 107км.
www.tzarevo-hotel.com
При всички случай надолу от Бургас, водата е по-топла, а и климата е по-добър.
И си вземи паспорта, зелената карта на колата. За един ден в Лозенград, един хубав обяд (ще ти дам адреса на ресторанта, разходка до магазина и пазара.
Царево-Лозенград е 107км.
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:точно тук бях преди две години
от 5 години ходя там и съм много доволен.Хем си на море хем си в гора
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
ilkomuhata написа:brabus написа:точно тук бях преди две години
от 5 години ходя там и съм много доволен.Хем си на море хем си в гора
как са цените там (в русалка имам предвид)? знам, че граничи с джордаш, ходил съм в капана там, но нищо повече.
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
joro_kem написа:как са цените там (в русалка имам предвид)

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
toshev написа:ИЛКО, дай на Шкорпиловци някое място да го ровна в нета!
Сега проверявам на колегите от горе ...
Ето колега, наистина мястото е прекрасно, гора и море едно до друго.
Имаме къща там, лятото даваме стай под наем, но е на 1км от плажа, иначе има покрай морето прекрасни бунгалца, enjoy ...

http://veliko.info/more/searesorts/shkorpilovci/
Edit: тъй като доста често минавам през този път, разстоянието от Варна до там е 40-45км.При спокойно каране си там за 35-40 мин., може и по малко

Плажната ивица е огромна ...
Ето една моя фотография:
Последна промяна от pacoboy на Сря 13 май 2009 23:02, променено общо 1 път.
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Доста добри оферти гледам ... Чак ми замириса на море
Колега ,по твоите критерии ,аз ще ти препоръчам нещо .. Дюни ... Доста голям .. затворен комплекс ,ол инклузив , точно на плажа ... Спокойно място ,има къде да си оставиш колицата ,жената на плажа с шезлонг и чадър ,детето да се плицика и ти на тишинка да си нанкаш в стаята
В целия комплекс за 3 хотела, имаш избор. За обслужването и качеството на предлаганите им услуги ,цените са доста реални.

Колега ,по твоите критерии ,аз ще ти препоръчам нещо .. Дюни ... Доста голям .. затворен комплекс ,ол инклузив , точно на плажа ... Спокойно място ,има къде да си оставиш колицата ,жената на плажа с шезлонг и чадър ,детето да се плицика и ти на тишинка да си нанкаш в стаята

В целия комплекс за 3 хотела, имаш избор. За обслужването и качеството на предлаганите им услуги ,цените са доста реални.
Колега, ако си от Русе, защо не пробваш съседна Румъния, казват че криела доста прятни изненади, нещо като нашето южно черноморие преди да го бетонират отвсякъде.
http://www.nasamnatam.com/articles/read/231
ако не друго има тръпката на нещо ново, докато bg си го знаем...
Намираме мини почивен комплекс, брандиран с огромното лого на компанията Dell. Питаме в ресторанта какво общо има компанията с това място - оказва се, че са си го построили за фирмени обучения и тийм билдинги, но може да го ползва всеки. След време се свързваме с една от компаниите, представителки на Dell в България - изобщо не са и чували за такова място. А плажът, само на 3-4 км от границата е чист, все още безлюден и много дълъг според местните - продължава с километри, чак до Румъния. На който му се бие път дотам - препоръчваме, въпреки че мястото е доста откъснато от цивилизацията.
http://www.nasamnatam.com/articles/read/231
ако не друго има тръпката на нещо ново, докато bg си го знаем...
brabus написа:^ точно тук бях преди две години. Евтини бунгалца, но много чисти с климатик във всяка стая. Банята с тоалетната е обща за двете стаи в бунгалото (две двойки легла бяха в нашето, но сигурно има и друг тип). Голям паркинг в двора на комплексчето и барче за кафе и бира. На около 200 м от плажа.
Колега на снимката виждам, че сте с куче. Пускат ли с кучета в бунгалата и на плажа?
- hondo
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB 2009
Ето още едно много добро място за море:
http://www.byalabeachresort.com/index.php?lang=2&p=1
http://www.byalabeachresort.com/index.php?lang=2&p=1
- naneK
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей toshev. 
Мисля, че имам лек за теб и твоето семейство.
Представител съм на Housing Complex "SUNRISE" (Жилищен комплекс "СЪНРАЙЗ") к.к. Обзор.
Предлагаме апартаменти с 1 и 2 спални.
Комплекса се намира на 2км. от центъра на Обзор. Мястото е тихо и е на 200м. от самия плаж.
Ето и някои подробности:

Настаняване:
Апартамент с една спалня - 2 човека
Апартамент с 2 спални - 4 човека
Деца до 3 години на доп.легло – безплатно
Деца от 3 год. до 12 год. на допълнително легло – 7.00 лв
Възрастен на доп. легло – 10.00 лв.
Самостоятелно ползване на апартамент:
70 % от стойността на апартамента с една спалня.
Има отстъпки за групи, фирмени мероприятия и организации (над 20 човека) за една и повече нощувки.
Забележка 1): САМО ПРЕЗ МЕСЕЦИТЕ МАЙ, ЮНИ И СЕПТЕМВРИ: 7 НОЩУВКИ СЕ РАВНЯВАТ НА 9; 10 = 12; 14 = 16 И Т.Н. т.е. ПОЛУЧАВАТЕ 2 НОЩУВКИ БОНУС.
Забележка 2): ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА ЗА АПАРТАМЕНТ И ВКЛЮЧВАТ НОЩУВКА, ЗАКУСКА, БАСЕЙН, ШЕЗЛОНГ, ФИТНЕС И БЕЗЖИЧЕН ВИСОКОСКОРОСТЕН ИНТЕРНЕТ В РАМКИТЕ НА ЦЕЛИЯ КОМПЛЕКС.
Тел. за връзка: 0884646810
За повече информация и снимки може да посетиш нашия сайт http://www.SUNRISE.bg

Мисля, че имам лек за теб и твоето семейство.
Представител съм на Housing Complex "SUNRISE" (Жилищен комплекс "СЪНРАЙЗ") к.к. Обзор.
Предлагаме апартаменти с 1 и 2 спални.
Комплекса се намира на 2км. от центъра на Обзор. Мястото е тихо и е на 200м. от самия плаж.
Ето и някои подробности:

Настаняване:
Апартамент с една спалня - 2 човека
Апартамент с 2 спални - 4 човека
Деца до 3 години на доп.легло – безплатно
Деца от 3 год. до 12 год. на допълнително легло – 7.00 лв
Възрастен на доп. легло – 10.00 лв.
Самостоятелно ползване на апартамент:
70 % от стойността на апартамента с една спалня.
Има отстъпки за групи, фирмени мероприятия и организации (над 20 човека) за една и повече нощувки.
Забележка 1): САМО ПРЕЗ МЕСЕЦИТЕ МАЙ, ЮНИ И СЕПТЕМВРИ: 7 НОЩУВКИ СЕ РАВНЯВАТ НА 9; 10 = 12; 14 = 16 И Т.Н. т.е. ПОЛУЧАВАТЕ 2 НОЩУВКИ БОНУС.
Забележка 2): ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА ЗА АПАРТАМЕНТ И ВКЛЮЧВАТ НОЩУВКА, ЗАКУСКА, БАСЕЙН, ШЕЗЛОНГ, ФИТНЕС И БЕЗЖИЧЕН ВИСОКОСКОРОСТЕН ИНТЕРНЕТ В РАМКИТЕ НА ЦЕЛИЯ КОМПЛЕКС.
Тел. за връзка: 0884646810
За повече информация и снимки може да посетиш нашия сайт http://www.SUNRISE.bg
Последна промяна от naneK на Чет 14 май 2009 13:46, променено общо 2 пъти.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Лозенец е много спокойно, ще си прекарате добре с дете.
В Обзор също, като там има огромен, чист и широк плаж.
В Обзор също, като там има огромен, чист и широк плаж.
Благоаря колеги! Виждам че темата е широко дискутирана и съм благодарен на всички които пишат! Наистина не съм уточнил бюджета, а той е максимум 60 лв. на ден за спане (за всички нас)! Знам че има страхотни комплекси и ВС, но 120-150 лв ми идват доста! Като го умножа по 6-7 нощувки, като сметна разходи за ядене,сувенири,малкия,др... (пък мисля и да съчетая море/планина) излиза че мога да си купя кола с похарчените пари!
Наистина сериозно съм се заел да търся (като имам време от раборта) и чета и преглеждам всичко написано!
...не спирайте...
Наистина сериозно съм се заел да търся (като имам време от раборта) и чета и преглеждам всичко написано!

...не спирайте...
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Колегата е с дете на 1г. и 6 месеца !!! Какви са тези предложения "плажа е на 200 метра, плажа е на 10 минути" ??? Плажа трябва да му е под носа, иначе каква почивка ще е това.
Колега, по-горе съм ти пуснал линк, ама не е от най - ефтините места. Има детски басейн, водна пързалка за деца, люлки. От терасата на апартамента до басейна ти е 5-6 крачки, за плажа само слизаш по стълбите. Апартаментите са с кухненски бокс и можете да си приготвите нещо ако не ви се ходи по кръчмите на Созопол в жегата. Има и 44 подземни гаража за колите, охрана и най-важното за спокойствието - спалните не гледат към басейна.
Колега, по-горе съм ти пуснал линк, ама не е от най - ефтините места. Има детски басейн, водна пързалка за деца, люлки. От терасата на апартамента до басейна ти е 5-6 крачки, за плажа само слизаш по стълбите. Апартаментите са с кухненски бокс и можете да си приготвите нещо ако не ви се ходи по кръчмите на Созопол в жегата. Има и 44 подземни гаража за колите, охрана и най-важното за спокойствието - спалните не гледат към басейна.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”