Околовръстното - ВНИМАНИЕ!!!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Околовръстното - ВНИМАНИЕ!!!!

Мнениеот VW_FEN » Чет 16 мар 2006 12:49

Ако някой има път от там, по-добре да избере друг маршрут - от Люлин в посока Овча Купел, при авто къщите има такива голеееееееееееми кратери, че правят задръстване и просто минаването на тази остечка става най-бързо за 15 минути.
ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!!!!!!! Някакъв човек беше спрял от страни да сменя гума... със сигурност са по-дълбоки от 30-40 сантиметра!!!!

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 16 мар 2006 13:29

Ела към Кокаляне mhihi mhihi mhihi да видиш ДУПКИ :shock :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 16 мар 2006 14:41

Аз си спрях колата пред блока и 3та седмица съм със градския транспорт.карам си я само събота и неделя. Не се издържа вече, вечер като се запребирам от работа и по скапаното околовръстно няма просто как да минеш. Омръзна ми да си чупя колата, плащам и 1000 простотии от сорта на винетки и лайна а никои не ми плаща ремонтите. 73 Рулз :)

Потребителски аватар
valeri dimov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

хм

Мнениеот valeri dimov » Чет 16 мар 2006 16:03

тези дупки при авто къщи те са от 2 месецаи никои пръста си не мърда,те не го и чистят околомрасното защото не могат да се разберат чи е е... :fight:

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 16 мар 2006 16:26

аз мойта винетка си я държа в джоба щото с тея дупки несе търпи.аз живея на 100 метра от дупките на околовръстното дето са при автокъщите.и се чудя от една седмица защо стават задръстванияа то защо било.днес в ст.град преди техническия уцелих зверска дупка и направо сърцето ме заболя добре че карах бавно та непострада нито гумата нито джантата.един бойкот или една стачка на всички автомобилисти пред парламента ще въведе ред.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 16 мар 2006 16:30

Даскала написа::f_ckyou: ВИНЕТКИ :f_ckyou:

:f_ckyou: и секви други :f_ckyou:

а кратера дето е от петте кюшета към НДК - покрай тунела като минеш, а не в него, просто е нетърпим вече

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Чет 16 мар 2006 17:00

БатМилко, малиии тоз кратер минавах пеш преди седмица, и си отбелязах да не минавам. За 2 мин докато мина покрай него видях 2 отпрани прага. На едно БМВ 5-ца, и някаква тойота...

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 16 мар 2006 17:02

аз минавам всеки ден от там...преди ми минаваха гумите между дупката и парапета...вече не могат, установих го с пропадане естествено...и удар по носача..., сега минавам баааааввввнннооо на 1-ва, заеби.... :censored:

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Чет 16 мар 2006 17:10

А защо не се организираме и да направим един протест - но цивилизовано. Нали сме официално регистриран клуб. Да се свържем със сродните клубове и да поискаме разрешение и един ден по един час пред парламент, кметство, президентство. Да носим гуми, джанти, строшени брони/спойлери ... тук и да си ревем - какво ?

Последна промяна от Rumen на Чет 16 мар 2006 17:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lady_DIABLO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lady_DIABLO » Чет 16 мар 2006 17:11

тва не са дупки а детски басеинчета....особено по околовръсното...ама като няма кой да ги оправи ...... :roll:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 16 мар 2006 20:30

Rumen написа:А защо не се организираме и да направим един протест - но цивилизовано. Нали сме официално регистриран клуб. Да се свържем със сродните клубове и да поискаме разрешение и един ден по един час пред парламент, кметство, президентство. Да носим гуми, джанти, строшени брони/спойлери ... тук и да си ревем - какво ?

Аз съм ЗА и с двете ръце!!!! Дайте да направим нещо по въпроса. Защо плащаме данъци, след като държавата не иска да се грижи за нас!?!?!?

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 16 мар 2006 20:59

...УСПЕХ mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 16 мар 2006 21:19

и аз съм за да протестираме,но несмеех да го предложа данеби даме оплювате.казах одеве че данъци и винетки неплащам,имам една винетка и ще я дам на майка ми и баща ми така и така те са я купували.а аз няма да карам.и без изявления да ама като ти напишат акт или глоба.ами и за тва си има лек.тея дупки немогат да продължават.са ми трябват 70 лв за 2 вътрешни и един външен накрайник.данеби някой депутат да ми плати ремонта,на тях им е лесно друг им плаща ремонтите и ги боли х_ _.ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ШЕФОВЕТЕ ДАЙТЕ ДАСЕ ОПЪЛЧИМ И ДАСЕ СВЪРЖЕМ С ДРУГИ КЛУБОВЕ И ДА СЕ ВДИГНЕМ НА БУНТ.днес в ст град пропаднах в дупка 30см на 50см мерена и забравихме с лейди диабло закакво си говорехме като я уцелих.ТВА Е БЕЗБОЖИЕ

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 16 мар 2006 21:25

Знам я тая дупка те са по точно 2 една след друга, много са гадни и не се виждат, ако говориш за бул. 8 декември преди УНСС , дупките са на разклона за техническия. Мамата си джаса, там с един приятел караме и аз му викам намали, че има дупка и той вика къде и бам у дупката, за малко да си счупи голфчето човека, ама това беше преди два месеца. Днес едвам минах през тая дупка на първа, добре че ми е висок голфа. :evil:

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Чет 16 мар 2006 21:38

DIABLO написа:и аз съм за да протестираме,но несмеех да го предложа данеби даме оплювате.

Че защо да те оплюват - живеем в свободна и демократична държава и всеки има право да изрази мнението си - още повече във форум където се събират хора с еднакви интереси и надявам се с еднакво отношение към дупките по улиците.

Приятели и колеги,
Предложението ми е каквато и форма на протест да се предприеме тя да бъде в цивилизована и в рамките на закона. Зная, че на много от Вас (както и на мен) Ви иде да виете от това безобразие, което е по улиците и Ви идва и да счупите нечия глава - но не това е правилният начин.
Нека първо се преброим колко сме (за подобна цивилизована форма на протест) и да се обърнем към ръководството да осъществи контакти със сродните клубове (не вярвам любителите на Audi, Ford и т.н. да са щастливи от това в което ежедневно трошат колите си) и да предложим и да се обединим около някаква форма с която да изразим недоволството си.
Нека и клубният адвокат се произнесе: какви права имаме, какви са законовите начини да изразим недоволството си и какво е най-правилно да предприемем за да постигнем възможно по-голям успех и ... медийно отразяване (моето лично мнение е че днешните, а и вчерашните, управляващи, които в същност са един дол дренки се интересуват доста от медийното им преставяне)

Върни се в “Пътеводител”