Волан Gembird

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
NORX
Автомобил:
Двигател:

Волан Gembird

Мнениеот NORX » Сря 13 май 2009 20:10

Зимата си купих волан Gembird..Наскоро се преинсталирах уиндоуса и сега не иска да тръгва нещо. ако може някой запознат да ми каже как да си го оправя там драйвъри ли какво е незнам да ми каже .. точния модел на волана не го знам изгубил съм някаде белешки и всичко (става въпрос за волан за компютър такъв за игри)

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Re: Волан Gembird

Мнениеот stan4o_mc » Сря 13 май 2009 20:50

Огледай го хубаво - все някъде му пише модела. Предполагам проблема ти е от липсата на драйвъри. Като го купи имаше ли CD с него? Пробвай с програмки от типа на AIDA32, EVEREST - има ги по родните тракери. Те би тряабвало да засекат устройството. Тогава му виждаш модела и търсиш драйвъри.

Успех!

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Сря 13 май 2009 20:52

от евереста тряя да излезе къв е модела и дали към него има драйвери от там намери в нета най новите и едва ли ще имаш проблеми аз съм на лоджитех имах проблеми от време на време не го засичаше но с най новите няма ядове

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Чет 14 май 2009 0:14

Да и аз ей така бях взел от приятел такъв, ама оня много заблеян и беше зачукал някъде диска с драйверите, та ако имаш модела на някоя лепенка го пишеш в гугъл и сваляш драйверите, ако не сваляш еверест гледаш от там и пак така.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”