Волан Gembird
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Волан Gembird
Зимата си купих волан Gembird..Наскоро се преинсталирах уиндоуса и сега не иска да тръгва нещо. ако може някой запознат да ми каже как да си го оправя там драйвъри ли какво е незнам да ми каже .. точния модел на волана не го знам изгубил съм някаде белешки и всичко (става въпрос за волан за компютър такъв за игри)
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Волан Gembird
Огледай го хубаво - все някъде му пише модела. Предполагам проблема ти е от липсата на драйвъри. Като го купи имаше ли CD с него? Пробвай с програмки от типа на AIDA32, EVEREST - има ги по родните тракери. Те би тряабвало да засекат устройството. Тогава му виждаш модела и търсиш драйвъри.
Успех!
Успех!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
от евереста тряя да излезе къв е модела и дали към него има драйвери от там намери в нета най новите и едва ли ще имаш проблеми аз съм на лоджитех имах проблеми от време на време не го засичаше но с най новите няма ядове
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Да и аз ей така бях взел от приятел такъв, ама оня много заблеян и беше зачукал някъде диска с драйверите, та ако имаш модела на някоя лепенка го пишеш в гугъл и сваляш драйверите, ако не сваляш еверест гледаш от там и пак така.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”