как точно е направен не знам със сигурност,но идеята ми допадна особено за зимата.
musura написа:Виж на Ауди имат един модел allroad мисля че се казва - полу комби/ полу джип
ЕЕЕ ако мислиш да правиш хибрид м/у хлебарка и пасата то си е твоя работа!dimkatas написа:Пасат комби '91, вместо да го смъквам, та чак да опре, съм решил да го кача с 20-30 см (точно не съм измервал), ще е позволено ли от КАТ, дали ще е надеждно и колко мислите че може да излезе.
vanko@az написа: ЕЕЕ ако мислиш да правиш хибрид м/у хлебарка и пасата то си е твоя работа!
аз на голфа съм сложил втулки от по 3 см. но от опит знам че на голф повече от 6см. чупи каретаdimkatas написа:Добре бе хора. Разбрах че идеята ми май не е най-логичната, ама все пак го искам. Като излизам извън града и излеза от пътя, ми липсват сантиметрите, а пък колата ми харесва. Ще задам въпроса си по друг начин, само с амортисьори и пружини колко мога да я кача (все пак и да е надеждно
) и колко може да излезе.
И друго, някой да може да каже стабилен магазин в Русе, от който да си купя нужното (NovobranecGT- май ти можеш да ми помогнеш в случая.
golfer написа:помня,че на една от месечните срещи дойде ето това:
как точно е направен не знам със сигурност,но идеята ми допадна особено за зимата.
... аз съм си вдигмал Субару-то с 1.5 см. с по високи гуми .. питах доста хора .. накрая от Канада ми отговориха че до 1 инч няма проблем ...
...идеята ми е друга обаче .. пръгваш да вдигаш кола с голямо междуосие .. и ефекта ще е доста съмнителен като проходимост .. за да се катери нещо и да преодолява препятствия .. трябва малко междуосие .. вижте Сузуки Самурай например .. с модифицирани /щпер/ диференциали е просто неудържимо ....
Потребители, разглеждащи този форум: miro slav, mukot, rosenstoilov78 и 60 госта