питане относно дигитален километраж на голф 3
- peachbaby
- Автомобил:
- Двигател:
питане относно дигитален километраж на голф 3
днес разгледах темата в която е обяснено как се пуска дигиталния километраж на голф 3 и ре6их да опитам.следвах инструкциите и вси4ко бе6е ок,ре6их да направя едно кръгче но ми направи впе4атление 4е стрелката на горивото не6то се 6а6ка.помислих 4е може да е от неравностите по пътя и спрях но и на место пак си играе стрелката.угасих и пак запалих но този път не пусках дигиталния километраж и вси4ко си бе6е наред.това което се слу4и нормално ли е или имам проблем.??/колата е афт 101 96г .благодаря предварително
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: питане относно дигитален километраж на голф 3
това го прави защото когато си на този режим с електронния километраж ти отчита моментното гориво в резервоара и като се разклати показва различни стойности естествено,а на обикновен режим когато е изключен електронния ти отчита горивото през 10-на минутки за да не ти играе стрелката постоянно
пс.нямаш проблем караи си колицата
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
vaso18 написа:това го прави защото когато си на този режим с електронния километраж ти отчита моментното гориво в резервоара и като се разклати показва различни стойности естествено,а на обикновен режим когато е изключен електронния ти отчита горивото през 10-на минутки за да не ти играе стрелката постоянно
Да бе, а стрелката за Т на водата отчита колко бира имаш в хладилника
Няма моментно гориво, няма 10мин. Нормално е стрелката да се лашка. Сервизния режим и стрелката нямат нищо общо.- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
така е сериозно пробваи пусни сервизния режим без да запалваш колата и само я разклати да видиш стрелката аа за бирата може ама аз само на троянска сливова ракиика карам

- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
vaso18 е прав като се пусне се лашка стрелката заедно с горивото за това така играе иначе като не е пуснат си е стабилна
Колега нищо ти няма на колата
- S_V
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз си мислех че играе ролята на разходомер 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”