Обешумяване на купето с DYNAMAT

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
hdjfmr
Автомобил:
Двигател:

Обешумяване на купето с DYNAMAT

Мнениеот hdjfmr » Пет 15 май 2009 8:11

Здравеите колеги незнам дали е тук мястото да питам но искам да знам дали някои е обешумявал купето на колата си с DYNAMAT и какъв е резултата и дали има смисъл от тази процедура.И в София къде мога да го купя.Благодаря на всички които ще ми отговорят :)

Потребителски аватар
designer1
Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
Двигател: CJZC 2015

Re: Обешумяване на купето с DYNAMAT

Мнениеот designer1 » Пет 15 май 2009 8:30

hdjfmr написа:Здравеите колеги незнам дали е тук мястото да питам но искам да знам дали някои е обешумявал купето на колата си с DYNAMAT и какъв е резултата и дали има смисъл от тази процедура.И в София къде мога да го купя.Благодаря на всички които ще ми отговорят :)

Колега виж в аудио раздела или направи си сам, едно време като четох как да си вържа музиката, там поглеждах, ама тоя ДИНАМАТ е страшно скъп и само за едното обешумяване, без да слагаш некаква яка музиак вътре няма смисъл.

mitko23
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: ABU 1993

Re: Обешумяване на купето с DYNAMAT

Мнениеот mitko23 » Пет 15 май 2009 17:31

hdjfmr написа:Здравеите колеги незнам дали е тук мястото да питам но искам да знам дали някои е обешумявал купето на колата си с DYNAMAT и какъв е резултата и дали има смисъл от тази процедура.И в София къде мога да го купя.Благодаря на всички които ще ми отговорят :)

Колега аз съм лепил DYNAMAT по вратите и определено си струва.Има няколко вида DYNAMAT в зависимост от това за какво ще го ползваш.Ако ще го слагаш заради музика ти препоръчвам DYNAMAT EXTREEM,звукът с него е една идея по плътен и като затваряш вратата,ще останеш доста изненадан положително.Лошото е,че цената е доста висока около 50лв струва един лист(листа май беше метър на метър,ама не съм сигурен).Аз DYNMATA го купувах от Toyaga в жк.Дружба София(под моста за летището).

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”