Километражи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- didko_902
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Километражи
Зависи,не се отлепят всички.Аз си напрвих хартиени.Залепих безцветно тиксо върху оригиналните и отгоре върху тиксото с лепило залепих хартиените.Засега добре стоят.

-
alakazam4o
- Автомобил:
- Двигател:
didko_902 написа:Зависи,не се отлепят всички.Аз си напрвих хартиени.Залепих безцветно тиксо върху оригиналните и отгоре върху тиксото с лепило залепих хартиените.Засега добре стоят.![]()
От колко време ти седят? И дай една снимчица ако не те затруднява
- traficanta
- Автомобил:
- Двигател:
BiKeR_BoYz написа:Хора, може ли да ми кажете тези километражи на каква хартия се печати?И на обикновен принтер (цветен) дали става?
интересен въпрос някои с опит да каже как е по добре дали става с някакво фолио като на стикерите ли е
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
някои можели да изкара снимки на километраж на ГОлф 2 до 220 км и да е с будилник
мноу ми требва да знаите
че тук никъде не намирам да го ... 
мноу ми требва да знаите
че тук никъде не намирам да го ... - beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ

Заповядай колега
- Eleanor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поиграх си малко и махнах патките.. мисля че стои по готино ...
http://img30.imageshack.us/my.php?image ... 370big.jpg
http://img30.imageshack.us/my.php?image ... 370big.jpg
Вие хубаво патките, ама разгледайте темата, да видите че друг си е поиграл преди вас... 
Здравейте колеги. Имам няколко въпроса. Голфчето ми е 1.8mi 92 година и километража ми е с часовник ако си купя друг километраж с оборотомер и го включа в буксата дали ще тръгнат оборотите ,че този часовник ме дразни нещо... А и колеги скоро открих функции в дисплейчето на километрите и има 8 функции там мога да си искарам електрнно оборотите но има и други функции. Потърсих във форума но не успях да намеря нещо конкретно интересува ме другите функции за какво са 7-ма функция ти излизат оборотите на мястото на изминатите километри. И последния въпрос, километража ми се базика с мен
ту тръгва ту не тръгва започна си когато поиска и да кажем няколко километра работи без проблем и по някое време стрелката започва да играе и пада до 20 и си остава там някакви идеи от какво може да е това?
Благодаря предварително за отделеното внимание
ту тръгва ту не тръгва започна си когато поиска и да кажем няколко километра работи без проблем и по някое време стрелката започва да играе и пада до 20 и си остава там някакви идеи от какво може да е това? Благодаря предварително за отделеното внимание
Здравейте колеги. Това ми е първия сериозен и голям отговор в този форум извинете ме ако има грешки.
Щом пиша тук значи е свързано с километражите
Ето го и моя проект. От много време насам ме дразни черния километраж на голфчето ми и зелената светлина на таблото... Един ден реших да поправя този проблем в количката ми. Развих болтовете от таблото и извадих километража. След това приготвих един набор от инструменти и започнах да разглабям:

След като го разглобих махнах зелените ленти на цифровия километраж и отгоре фолиото зеленото. За съжаление не направих снимки подробни защото не мислех да го качвам тук. Видях ,че самите лампи са бели и реших да сменя със сини диоди. Купих си 2 сини диода и ги запоих в мястото отгоре на километража от където идва светлината ,но имах проблем с 2 диода не стана светеше прекалено слабо и купих още 2 диода (диодите са от тунинг магазин сини за габарити)Свързах ги и светна страхотно. Както беше разглобен започнах да мисля как да заменя черните километражи с бели и по точно с километражи които на мен ми харесват. С моя най - добър приятел Гошо се разговихме в интернет и тук в тази тема и намерихме шаблони, после го обработих малко с Photoshop и стана перфектно според нас поне

като не го доиспипахме напълно.
Отидохме в едно фото и го искарахме на 20х30 лист гланциран, като си мислехме ,че ще стане кофти защото е гланцирана хартията и ще блести. Е блестеше си но съвсем малко.
Махнахме стрелки, ограничители и ги изрязахме точно по формата на старите направихме го с налагане върху старите. След това го сглобихме и ето резултата:

и ето резултата на тъмно:

Според нас стана добре
Всичко ни излезе на 4 лв. диоди и 4 лв преснимането във фотото и доста отделено време. Вярно има готови километражи от 5 до 10 лв но въпроса е да си го направиш сам и то да ти харесва на теб
Щом пиша тук значи е свързано с километражите
Ето го и моя проект. От много време насам ме дразни черния километраж на голфчето ми и зелената светлина на таблото... Един ден реших да поправя този проблем в количката ми. Развих болтовете от таблото и извадих километража. След това приготвих един набор от инструменти и започнах да разглабям:

След като го разглобих махнах зелените ленти на цифровия километраж и отгоре фолиото зеленото. За съжаление не направих снимки подробни защото не мислех да го качвам тук. Видях ,че самите лампи са бели и реших да сменя със сини диоди. Купих си 2 сини диода и ги запоих в мястото отгоре на километража от където идва светлината ,но имах проблем с 2 диода не стана светеше прекалено слабо и купих още 2 диода (диодите са от тунинг магазин сини за габарити)Свързах ги и светна страхотно. Както беше разглобен започнах да мисля как да заменя черните километражи с бели и по точно с километражи които на мен ми харесват. С моя най - добър приятел Гошо се разговихме в интернет и тук в тази тема и намерихме шаблони, после го обработих малко с Photoshop и стана перфектно според нас поне

като не го доиспипахме напълно.
Отидохме в едно фото и го искарахме на 20х30 лист гланциран, като си мислехме ,че ще стане кофти защото е гланцирана хартията и ще блести. Е блестеше си но съвсем малко.
Махнахме стрелки, ограничители и ги изрязахме точно по формата на старите направихме го с налагане върху старите. След това го сглобихме и ето резултата:

и ето резултата на тъмно:

Според нас стана добре
Всичко ни излезе на 4 лв. диоди и 4 лв преснимането във фотото и доста отделено време. Вярно има готови километражи от 5 до 10 лв но въпроса е да си го направиш сам и то да ти харесва на теб
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
beuchat написа:
Заповядай колега
благодаря колега , ама имам много километражи на голф 2 само не и такъв с " 220 км. " и да е с "часовник "
КИЛОМЕТРАЖА ДА Е ДО 220 КМ. И ДА Е С ЧАСОВНИК
Последна промяна от Deo88 на Нед 31 май 2009 21:48, променено общо 1 път.
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
rever написа:ето един за поло
Това добре ама е за г40 САМО!
Да внимавате...

- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
Абе колеги някой няма ли да направи такъв километраж за Голф 4 ТДИ?
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Моля някои мераклия и по-добър с програмите да направи километраж ДО 220 КМ. И ДА Е С ЧАСОВНИК ? 

- martin4o_mom4e
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PF 1988
DiMiTaR_k написа:Абе колеги някой няма ли да направи такъв километраж за Голф 4 ТДИ?
Няма да стане, защото на Голф 4 светят самите цифри и тяхния цвят се определя от диоди в таблото,които служат за осветлението му. Единственото възможно нещо което можеш да направиш, за да смениш цвета е плазмен километраж.
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Или диодите в таблото , което предполагам е голяма занимавка и много нерви ...