Струва ли си тая далавера?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Струва ли си тая далавера?
Предлагат ми DVD за кола NEO втора ръка, работи, със сваляем панел, 170лв. Как мислите?
Re: Струва ли си тая далавера?
аз чуя ли за "нео" или "елит" и бягам далече.Колега не взимаи такъв боклук...170 лв за "нео" 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Да купуваш такава техника втора ръка можеби е по-добре отколкото нова. Поне до сега трябва да си е показала кусурите, но също ще е добре да върви със неизтекла гаранцийка та ако нещо стане да иде да дозадръсти и без това задръстените от всякаква нова техника сервизи безплатно.
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
radi_nrj написа:Да купуваш такава техника втора ръка можеби е по-добре отколкото нова. Поне до сега трябва да си е показала кусурите, но също ще е добре да върви със неизтекла гаранцийка та ако нещо стане да иде да дозадръсти и без това задръстените от всякаква нова техника сервизи безплатно.
Мда, това е така.
Но по-добре въобще да не се занимава със нео и подобни марки.
- NIKeSh0
- Автомобил:
- Двигател:
Ползвам от една година и половина санг и няма проблеми.... така , че аз мисля относто тези марки зависи на какво попаднеш . Един приятел си взе SONY за 800лв. и след 2 седмици изгоря смениха му го сега нейзка да чете дисковете така , че има и мн скъпи и не качествени стоки ако ти харесва как свири купувай само да ти кажа че са му мн парите ..
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
NIKeSh0 написа:Ползвам от една година и половина санг и няма проблеми.... така , че аз мисля относто тези марки зависи на какво попаднеш . Един приятел си взе SONY за 800лв. и след 2 седмици изгоря смениха му го сега нейзка да чете дисковете така , че има и мн скъпи и не качествени стоки ако ти харесва как свири купувай само да ти кажа че са му мн парите ..
Sony вече започва да пада...
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам за сони но .... доста е по добро от нео и елит даже санг а точно
това сони за 800 лева само хубави неща съм чувал е сега и то е техника !
Може да се ...... !
това сони за 800 лева само хубави неща съм чувал е сега и то е техника !
Може да се ...... !
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Това Сони е японско ама няма ТВ-тунер. Множко са му парите. Иначе аз не бих дал 170 лв за Нео. За 200 лв бих си купил нов плеър с USB и с гаранция. 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
тва нео свири много зле и зацикля
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
alakazam4o написа:Предлагат ми DVD за кола NEO втора ръка, работи, със сваляем панел, 170лв. Как мислите?
Колега евтиното излизало скъпо нали знаеш. Несе набутвай да си даваш парите за такива стоки от които незнаеш след време какви дефекти ще дадат неказвам че и най-добрите марки недават дефекти. Правят проблеми с механиката и оптиката. По добре събери още някой лев и си вземи нещо качествено.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
mafiacartel написа:alakazam4o написа:Предлагат ми DVD за кола NEO втора ръка, работи, със сваляем панел, 170лв. Как мислите?
Колега евтиното излизало скъпо нали знаеш. Несе набутвай да си даваш парите за такива стоки от които незнаеш след време какви дефекти ще дадат неказвам че и най-добрите марки недават дефекти. Правят проблеми с механиката и оптиката. По добре събери още някой лев и си вземи нещо качествено.
На същото мение съм колега !

- mafiacartel
passat123 написа:mafiacartel написа:alakazam4o написа:Предлагат ми DVD за кола NEO втора ръка, работи, със сваляем панел, 170лв. Как мислите?
На същото мение съм колега !![]()

Много се задълбочих в писането и все пак успех дано да намериш правилното решение което ще те удовлетвори напълно ,а каквото трябва от нас ще помагаме

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
земи си един пайнер за тея пари,нищо че ще чете мр3 а не двд.поне ще е нов и ще вади качествен звук
- mafiacartel
PuShE_ написа:земи си един пайнер за тея пари,нищо че ще чете мр3 а не двд.поне ще е нов и ще вади качествен звук
3-тата серия на "Kenwood" относно качество звук е по добра. Също така може и да се спре на ниския клас на "Clarion". От към страна на мидбасс свири доста по стегнато. Неказвам ,че и "Kenwood" несвири ,но просто при него мекотата на звука е доста по видна. Зави си какъв вкус има колегата

-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма да взимам джаджата. Мерси за коментарите 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”