Малко информация за оферта за Голф
-
swindler
- Автомобил:
- Двигател:
Малко информация за оферта за Голф
не съм запознат много с марката и затова искам да попитам за една кола.
http://www.swindler.snimka.bg/album.php?album_id=377856 за този става въпрос
колата е края на 95 година с клима и ел стъкла 1.6 (коне не знам) - това знам със сигурност
още е в италия.според този който евентуално ще ми я докара е много добро състояние. това което ме интересува е:
дават ми я за 3500 - струва ли си? не съм сигурен дали ще мога да я бутна още надолу
каква е разликата между ролинг стоунс и да кажем пинк флойд и изобщо какво означава това - в търсачката търсих и конкретен отговор на въпроса не можах да намеря. единствено нещо за озвучението на колата разбрах че има разлика. какво друго има този ролинг стоунс което другите да кажем го нямат.
какво ще кажете за този двигател - впечатления - плюсове и минуси.
п.с. ще ме извинявате ако се повтарям но наистина в търсачката нищо не намерих.още повече съм нов в този форум и все още не мога да се оправя в разделите.
всяко едно мнение ще ми е от наистина голяма полза и моля ви не ме гърчете много ако нещо съм сгафил
http://www.swindler.snimka.bg/album.php?album_id=377856 за този става въпрос
колата е края на 95 година с клима и ел стъкла 1.6 (коне не знам) - това знам със сигурност
още е в италия.според този който евентуално ще ми я докара е много добро състояние. това което ме интересува е:
дават ми я за 3500 - струва ли си? не съм сигурен дали ще мога да я бутна още надолу
каква е разликата между ролинг стоунс и да кажем пинк флойд и изобщо какво означава това - в търсачката търсих и конкретен отговор на въпроса не можах да намеря. единствено нещо за озвучението на колата разбрах че има разлика. какво друго има този ролинг стоунс което другите да кажем го нямат.
какво ще кажете за този двигател - впечатления - плюсове и минуси.
п.с. ще ме извинявате ако се повтарям но наистина в търсачката нищо не намерих.още повече съм нов в този форум и все още не мога да се оправя в разделите.
всяко едно мнение ще ми е от наистина голяма полза и моля ви не ме гърчете много ако нещо съм сгафил
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: малко информация ако е възможно
Предполагам че е 1,6 75 коня АЕА му е кода на мотора. Аз имах сьщото от сьщия период на сьщата година. Относно Ролинг стона на самите седалки тапицерията е по различна и пише ролинг стоун по диагонал сьс един дребен шрифт.Това е едното , другото е музиката както си разбрал, и третото е трябва да е с лети джанти 15 цола на едни дебели спици 6-7 на брои. И сьс това се изчерпват разликите. Климатика ще е слагандопьлнително ,гаранция. Проверявал сьм и по каталог АЕА няма заводско сьс климатик.Километражите трябва да са бели от тая година и фаровете да са на две секции. Твоити от италия им кажи 1,8 - 90 коня АДЗ ако могат да ти намерят на тези пари за които казваш, пак сьс климатик.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Ето малко информация за модела
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Modell_291_VW-Golf-Rolling-Stone.html
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Modell_290_VW-Golf-Rolling-Stone.html
Интересно че според информацията в сайта на този модел 1.6 мотор не се слага
Атози е такъв. За този мотор съм чувал че ако се слага газ, трябва да е газов инжекцион. И понякога дроселовата клапа създава проблеми.
Иначе на снимките колата изглежда доста запазена и мисля че цената е добра
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Modell_291_VW-Golf-Rolling-Stone.html
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Modell_290_VW-Golf-Rolling-Stone.html
Интересно че според информацията в сайта на този модел 1.6 мотор не се слага
Атози е такъв. За този мотор съм чувал че ако се слага газ, трябва да е газов инжекцион. И понякога дроселовата клапа създава проблеми.
Иначе на снимките колата изглежда доста запазена и мисля че цената е добра
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
АЕЕ прави проблемите и колекторите му са пластмасови мисля , При АЕА няма никакви грижи , малко като види баирите се плаши ама
, но като му е харесала да се вземат и това е.
Цената според мен е висока. За кола без почти никакви екстри и с допълнително слаган климатик... Единствено годината. За справка разгледай в мобиле.бг или тук из форума.
Сметни си и разходи по регистрация, застраховки, обслужване и т.н. Тогава ще добиеш реална представа за цената на колата.
Успех с избора
Сметни си и разходи по регистрация, застраховки, обслужване и т.н. Тогава ще добиеш реална представа за цената на колата.
Успех с избора
-
swindler
- Автомобил:
- Двигател:
значи казвате заслужава си парата ...
да не са тези джанти ?
отностно сайта и това че няма такъв мотор ... и аз това забелязах затова реших да питам.
а ква е възможността да е с този мотор 101 коня ?
на този 75 коня който предполагате че е лесно ли се слага газ... но не инжекцион че си е пара
да не са тези джанти ?
отностно сайта и това че няма такъв мотор ... и аз това забелязах затова реших да питам.
а ква е възможността да е с този мотор 101 коня ?
на този 75 коня който предполагате че е лесно ли се слага газ... но не инжекцион че си е пара
Последна промяна от swindler на Съб 16 май 2009 9:20, променено общо 1 път.
Това, което си дал на снимките няма нищо общо с 101 к.с. Ето това е 1,6 пълна инжекция 101 к.с. с код на двигателя AFT:

slavi ivanov slavov каза какъв е двигателя на твоите снимки

slavi ivanov slavov каза какъв е двигателя на твоите снимки
-
swindler
- Автомобил:
- Двигател:
jims написа:Цената според мен е висока. За кола без почти никакви екстри и с допълнително слаган климатик... Единствено годината. За справка разгледай в мобиле.бг или тук из форума.
Успех с избора
ел. стъкла , клима (макар и допълнително слаана според вас) само АБС дето няма от екстрите които са ми от по-голямо значение
да това с регистрацията и другите разходи които вървят след това съм си го сметнал и аз.
има и друго. първата ми кола беше мерцедес 190 2.0 122 коня с широката лайсна клима ел стъкла абс... и тнт
големичка кола със супер яка возия , стабилен мотор достатъчно мощен да си бута тежкото купе и то с максималната скорост която пише на километража и сега като ги гледам тия голфчета ми изглеждат като детски играчки. най вече се чудя дали да вземам голф ( или друга марка ) защото блъснатия ми мерцедес ми остана и ако си взема пак такъв ще спестявам адски много пари за части. единственото което ме привлича в тия голфове е че имат ефтина поддръжка, икономични са, газификацията не им е проблем (до колкото знам) и като цяло са здрави и не се развалят много много... с 2 думи стабилни коли са
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
За газификация 1.6 не е най-подходящия мотор. Както писаха колегите - за газ най-добре 1.8 - 90 к.с.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не излизат на саита тези мотори АЕЕ, АЕА - 75к , понеже са за Поло но има и някои и дру голф с тях. И визоално като ги гледаш може да ги обьркаш с 1.4 60 коня абсолютно еднакви на прьв поглед. Но кьм колегата които пусна темата, вземаи го смело не се притесняваи ако е АЕА, кьм две годинки жена ми го кара на бензин на газ няма ядове никакви.Малко дето е слаб само но няма нищо общо сьс старото АБУ( и такова сьм карал).
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
Моя мотор е АЕА и изглежда така:
Според мен мотора на колегата е АЕЕ,
а пък двата са доста различни за газифициране.
Според мен мотора на колегата е АЕЕ,
а пък двата са доста различни за газифициране.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега антифриз няма бре, или така ми се вижда.
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
slavi ivanov slavov написа:Колега антифриз няма бре, или така ми се вижда.
Нещата не са такива каквито изглеждат
А по темата на колегата нека някой със сигурност да каже какъв е
мотора. Щот ако е АЕЕ както ми се струва нещата клонят към газов инжекцион,
пък май не си струва да се наливат толкова много пари в такъв слаб мотор.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Колата е с АЕЕ мотор
Пълна инжекция, 75кс. Пластмасови всмукателни колектори, газифицира се само с газова спринцовка. За обикновена газ забрави! Прилична динамика за града, но слабее на извънградско. Разход 10-11 градско и 6-7 извън града. Сериозен проблем при този мотор е дроселовата клапа и оборотите на ПХ. Климатика е допълнително слаган Diavia. Цената е реална.
Аз съм с ГИ - харч и вървеж като на бензин.
Аз съм с ГИ - харч и вървеж като на бензин.
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малко информация за оферта за Голф
Според мен колега ако мислиш за евтина газова по добре 1.8 моно!Ако ще наливаш за ГИ по добре 2.0 вземи на това 1.6 не е рентабилно!Поздрави и успех с покупката
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”