тракане на стъклата на голф 2-а
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: тракане на стъклата на голф 2-а
Ей, че не видях сутринта форума. Ходих до Практикер и щях да снимам уплатнението. Както и да е ще кача скоро!
- stoqnov_s
- Автомобил: AUDI A4
- Двигател:
Ще има ли снимки, че и моЙте ХЛопаТ
да видим за какво става дума.
- zone967
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alex_zazy написа:Ей, че не видях сутринта форума. Ходих до Практикер и щях да снимам уплатнението. Както и да е ще кача скоро!
Братле, направо си велик!
много мерси за съвета! 
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Много се извинявам, ама толкова ме е подвзела работата, че не мога да се обърна. Мога да обясня гре долу какво представлява уплатнението. Надписа на упаковката е със жълтеникави букви, някаква турска дума мисля. Червена упаковка прозрачна в ъгъла пише 6 или 10 метра. 3-4-5 лева някъде. Има най-различни форми, но необходимата е маркуче кухо вътр, иначе има перо, некухо маркуче, П-образно и др. Вътре е навито на роло с диаметър ~20 см. При 1 възможност ще снимам опаковката и самото уплатнение. В Брикото също го има.
Дано съм помогнал!
Дано съм помогнал!
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
само да добавя че с уплатнението може да се реши проблема с тракането,но след време пак започва да трака,днеска отворих уплатненията на голфаи забелязах че под тях е имало лепен някакъв маркуч,но с времето уплатнението се е износило още и пак е дало хлабавина,а причината за хлабавината е че като се вдига прозореца,леко се накланя напред и тежеста на предната греда се увеличава и от там идва по-бързото износване на уплътненията,та мисълта ми е като решите да слагате каквото и да е уплътнение проверете носача на механизма на прозореца,защото с времето се износва и позволява на прозореца да се накланя напред при вдигането,говоря за еи тази част
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Да трябва да се регулира от там и то релсите които държат целия механизам така, че прозореца да се движи прав на горе.
- PuShE_
- Контакти:
лошото в случея е че релсата по която се движи носача е в задната част на вратата и така се износва повече леглото на носача-моя има вече около 1 милиметър луфт и вече плаче за смяна че прозореца ляга на пред и не се затваря добре ако не го дръпна с ръка
- zlostornika
- Автомобил:
- Двигател:
Със същия проблем съм и аз на шофьорската врата. Решението е нова машинка - от автоморгата. А проблема е че е около 150 лв. понеже е ел. (поне за Голф 3 е толкова). И за двойка няма да е по-малко.
- PuShE_
- Контакти:
при мене е 30 кинта 2-а употреба,но не е ел.,тук от форума иначе по моргите може и повечко да искат
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”