колко ви пълни уреда за налягане на турбото
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: колко ви пълни уреда за налягане на турбото
didi7777 написа:racing_team_vidin написа:profesor humel написа:и колко е скромната цена на това удоволствие
мин. цена около 40лв
40лв е някво дърво китаиска пластмаса братле, междо другото един хубав урет е от 80лв нагоре спорет зависи има и по 400лв а относно свързването е много просто ако знаеш за какво иде реч
казах мин 40, то че е дръвце и си показва каквото иска е ясно

@didi7777, а да споделиш каква марка е уреда, от къде и за колко пари си го купил, евентуално
?

- profesor humel
- Автомобил:
- Двигател:
колега това е радост за окото само да се видя в парички и аз ще закова едно 

от англяя го чаках 50дена струва 29 паунда без доставката незнам кои я плати на моя приятел кака му маи не ми иска пари това е един от евтините пак http://cgi.ebay.co.uk/TIM-52MM-2-BAR-ME ... 240%3A1318morfei1 написа:@didi7777, а да споделиш каква марка е уреда, от къде и за колко пари си го купил, евентуално?
.... а приставката, която се хваща за гредата комплет с бууст метъра ли върви или отделно?
нея от софия я поръчах, 25лв две бяха и я срязъх и пръснах ,закъчих я с 4 шестограмчета и ок 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Аз продавам моето бууст метърче от тези дето им се сменят цветовете.. че скоро няма да ми трябва вече щото готвим едно софтуерче за моята колица
Че на пуловера и софтуер ли може да му се слага? Т'ва трябва да се види 

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
morfei1 написа:Че на пуловера и софтуер ли може да му се слага? Т'ва трябва да се види
Има ли хардуер винаги може да се пише нещо ако има нещо да комуникира!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Adnan написа:morfei1 написа:Че на пуловера и софтуер ли може да му се слага? Т'ва трябва да се види
Има ли хардуер винаги може да се пише нещо ако има нещо да комуникира!
ето го батко бееее

мъчим една системка ама да видим до къде ще стигнем

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абре хора вие пак почнахте с бисерите. човек да се смее ли да плаче ли.
Това не е скоростомер на трабант че от ИНЕРЦИЯТА да вдига с 0.3 бара отгоре.
Факта е че колкото и скапан да е този уред, няма да прави такива отклонения. А инерцията на стрелката клони към нула. Колата ти е с чип тва е ясно. 1.3 бара постоянно налягане не е е надобре. ше сменяш турбина ако караш малко по душмански (от 1.2 нагоре тая турбина и идва нанагорно особено ако се кара повече по аутобана)
1.6 бара пик е често срещано явление при тоя мотор. мойта скоро правеше пикове до 2.0 бара (3000 мбар абсолютно налягане) и след това успокояваше на нужното налягане. Оказа се че проблема е в Н75. смених го с оригинален и няма вече проблеми.
ако прави пикове до 1.6 колата НЯМА да влезе в сервизен режим стига тези пикове да не са с продължение повече от 6 секунди. Примерно натискаш газта 2 секунди караш на 1.6 и след това пада на 1.3 . На турбината и се е?ава майката но екуто не усеща какво става. ако налягането се задържи на 1.6 за над 6 секунди отиваш в сервизен режим.
твоето еку наистина е с 2500 Кпа сензор . всъщност мери го 2570 мбар (тва му е края)
моя съвет е да смениш н75 (така и така е добре да го смениш) и ако не с еоправи да търсиш проблема в чипа.

Това не е скоростомер на трабант че от ИНЕРЦИЯТА да вдига с 0.3 бара отгоре.
Факта е че колкото и скапан да е този уред, няма да прави такива отклонения. А инерцията на стрелката клони към нула. Колата ти е с чип тва е ясно. 1.3 бара постоянно налягане не е е надобре. ше сменяш турбина ако караш малко по душмански (от 1.2 нагоре тая турбина и идва нанагорно особено ако се кара повече по аутобана)
1.6 бара пик е често срещано явление при тоя мотор. мойта скоро правеше пикове до 2.0 бара (3000 мбар абсолютно налягане) и след това успокояваше на нужното налягане. Оказа се че проблема е в Н75. смених го с оригинален и няма вече проблеми.
ако прави пикове до 1.6 колата НЯМА да влезе в сервизен режим стига тези пикове да не са с продължение повече от 6 секунди. Примерно натискаш газта 2 секунди караш на 1.6 и след това пада на 1.3 . На турбината и се е?ава майката но екуто не усеща какво става. ако налягането се задържи на 1.6 за над 6 секунди отиваш в сервизен режим.
твоето еку наистина е с 2500 Кпа сензор . всъщност мери го 2570 мбар (тва му е края)
моя съвет е да смениш н75 (така и така е добре да го смениш) и ако не с еоправи да търсиш проблема в чипа.

благодаря ти колега много полезен ми беше утре я закачам ,то ще си покаже 

- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
мен ми прави пикове на 1.3-1.4 и се кротва на 1.2 бара...разпитвал съм и до колкото знам това е максималното "безопасно" налягане на ТДИ 110...затова дидидидид както ти казах преди няколко дни, или уреда не мери правилно или пренадува 

Върни се в “Дизелови агрегати”