Енджъл айс за Голф 4
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Енджъл айс за Голф 4
Здравейте колеги започнал сам малки промени по колата ми и докато си търсех броня си харесах и фарове някои можели да ми каже каде мога да намеря такива от Варна сам!! Само да допълня че тази броня от снимката вече патува кам варна ще сам ви благодарен ако напишите някое коментарче на кой му допада и на кой не. Все пак тунинга освен за лично удоволствие се прави и за да радва окото на останалите поне така мисля аз де! Интересно би ми било да чуя и чужди мнения. 

- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Енджъл айс за Голф 4
За фаровете незнам къде може да намериш, на бронята е доста хубава... само дано не ти се наложи да се качваш на някой тротоар... 
...то освен бронята май има и раздувка на калника....
http://kz-tuning.com/Pages/VW/golf4.html
от колегата @Stodo- viewtopic.php?f=48&t=101030
Поръчвал съм си стопове от него. Доволен съм и е коректен. Работи с куриери.
http://kz-tuning.com/Pages/VW/golf4.html
от колегата @Stodo- viewtopic.php?f=48&t=101030
Поръчвал съм си стопове от него. Доволен съм и е коректен. Работи с куриери.
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
morfei1 май си прав не бях обръщал внимание но ако се налага ще пораздуем и калниците но да се надявам че нама да се налага
ще кажа като дойде и като я сложим 

-
alakazam4o
- Автомобил:
- Двигател:
Ее убиец е, много ми харесва. Кажи какви пари ти стъпи, колега? 
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами бронята я поръчах от наглия и понеже познат ще ми я донесе няма да ми иска пари за транспорта ще се размина само с маса
Колкото до цената на самата броня идва малко над 500лв но смятам че си струва аман от брони тип R32. По път и над път , а това ще е нещо малко по изискано и най вече по индивидуално а аз харесвам такива нещица
.Междо другото искам да благодаря на всички отзовали се не молбата ми да изкажат мнение едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
В Пит Стип тунинг ги имат тея фарове. Бронята е
,но всеки си има вкус.
,но всеки си има вкус.- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ицку® мерси за откровеният отговор. Няма лошо да се чуват и негативните коментари много точно си го казал (Въпрос на вкус)
колкото до фаровете каде е това пит стоп тунинг някъде във Варна?
колкото до фаровете каде е това пит стоп тунинг някъде във Варна?- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
И на мен бронята много ми допада,а и фаровете са добри
Щом си от Варна отиди в магазина на Елит-Кар на ''Сливница'' който е имат много каталози за фарове и стоповена Hella,FK,In-Pro,Depo и др.Ако си харесаш нещо го поръчваш и след 2 седмици е при теб,аз съм взимал фарове от там и съм много доволен
Щом си от Варна отиди в магазина на Елит-Кар на ''Сливница'' който е имат много каталози за фарове и стоповена Hella,FK,In-Pro,Depo и др.Ако си харесаш нещо го поръчваш и след 2 седмици е при теб,аз съм взимал фарове от там и съм много доволен
.... бе като заговорихме за бронята..... т'ва е можеби най-доброто, което съм виждал на Голф4. Правя асоциации с Голф 5 GT Sport или Ауди......
Представям си да го видиш засилено в огледалото за задно виждане, всява страх и респект и после 5 минути се чудиш каква кола те е изпреварила
Ако наистина държиш на тази броня, която е много хубава. Преди да си вземеш фарове... ала R32, разгледай фаровете, които наподобяват новите фарове (с LED габаритите) на Ауди, според мен по ще му ходят.
Отделно с такава предна броня задължително иска и адекватна задна + прагове + изчистване на страничните лайсни + поне 19-ки..... и панаира става голям (в смисъл, доста пари ще се похарчат).
Въпросната кола на снимката има ли я и в други пози, ако може качи ги в темата да се порадваме малко.
Представям си да го видиш засилено в огледалото за задно виждане, всява страх и респект и после 5 минути се чудиш каква кола те е изпреварила
Ако наистина държиш на тази броня, която е много хубава. Преди да си вземеш фарове... ала R32, разгледай фаровете, които наподобяват новите фарове (с LED габаритите) на Ауди, според мен по ще му ходят.
Отделно с такава предна броня задължително иска и адекватна задна + прагове + изчистване на страничните лайсни + поне 19-ки..... и панаира става голям (в смисъл, доста пари ще се похарчат).
Въпросната кола на снимката има ли я и в други пози, ако може качи ги в темата да се порадваме малко.
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
morfei1 отново имаш право
и за джантите и за прагове задна броня и т.н Колкото до фаровете определено на тия сам се спрял и аз честно казано не знам защо може би защото другите не сам ги виждал на живо а само по снимки и не ги приемам с голямо доверие, може би ако ги видя как стоят на кола в смисъл не на снимка а на яве може и да си променя мнението, но за сега сам на това. Колата в момента си е сток нищо още не е сменяно чакам тоя моя дето ще ми носи броните да се върни от Англия което за моя жалост малко ще се поотложи но какво пък в крайна сметка повечко търпение повече радост след това. Обещавам като я направя да сложа подробни снимки и да обясня подробно за всяка една промяна. Ако те интересува сегашния вид на голфа можеш да го погледнеш на тоя адрес (снимките са само от зад защото затъмнявах стоповете и ги качих да се види резултата) : http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=11679453 а и тук сам имал малко http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346188
а колкото до това дали въпросната кола я има: аз поне не намерих други снимки 
а колкото до това дали въпросната кола я има: аз поне не намерих други снимки
Последна промяна от pr3dat0r на Вто 19 май 2009 1:31, променено общо 4 пъти.
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dorian мерси за насоката ще прескоча да видя поне е на близо! 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”