Тука карам като баба с 30 градско слаум между дупки. И на магистрала с 90 - 120 щото варна шумен магистралата половината е като павирана и може да си изгубя тазовете или пломбите от зъбите.
bobipepi написа:Ако си за рециклиране си на 1200лв и отделно труд за монтаж.Просто приказка.
AmW написа:Железни са та как![]()
Не разбирам поради какви причини е тоя зор да се лети с 200км (ако е в Германия на магистралата без ограничения ОК) с тия дърти коли... освен проблеми и рискове друго не виждам какво печелите.
Надявам се колегата с англииския пасат знае за цивилните патрули по магистралите в УК и какви са санкциите за над 80км над лимита.
to4ko написа:Греешиш колега ,в България всяка кола е на 120-150к карана от инвалид с патерицата в багажника,стояла в гараж и не е карана с повече от 120км/ч
mchudomirov написа:
Не разбирам къде е проблема ???! Аз наскоро карах около 10 часа с тази скорост ?! И не ми е пуснал нищо.. карам с 15w40 (Havoline /Texaco/) 8 паунда за 5 литра , B5 1.8T Sport 20V. 170к км.
valeri_m написа:mchudomirov написа:
Не разбирам къде е проблема ???! Аз наскоро карах около 10 часа с тази скорост ?! И не ми е пуснал нищо.. карам с 15w40 (Havoline /Texaco/) 8 паунда за 5 литра , B5 1.8T Sport 20V. 170к км.
И,като се събуди колко беше часа бе колега.Да вземе да смалиш килиметрите и часовете,че току виж си прекосил океана с тази скорост
![]()
mchudomirov написа:valeri_m написа:mchudomirov написа:
И,като се събуди колко беше часа бе колега.Да вземе да смалиш килиметрите и часовете,че току виж си прекосил океана с тази скорост
![]()
Май не си смешен ...кое ти е непонятно ? да те светна.. и стига си спамил темата.
myrshavija написа:mchudomirov, 10ч със скорост 200-220км/ч прави 2000-2200 км. Би ли казал къде е тази дъъъъъълга магистрала без ограничение на скоростта? Според мен е редно да намалиш тревата или да гледаш по-малко филми с коли.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта