Внимание - физическа и финансова опасност!!!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ninja
Автомобил:
Двигател:

Внимание - физическа и финансова опасност!!!!!!!

Мнениеот Ninja » Сря 15 мар 2006 21:08

Към всички колеги - срещу входа на НИМ, на излизане от ОМВ посока Горнобански път, има ОГРОМЕН ТРАП.
Едва го избегнах - стреснах се,току виж ако падна, и излеза с колата някъде в Китай :D
Не карам няколко дни по дадени улици, и става опасно!!!
Пазете се, колеги.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 15 мар 2006 21:55

Аз преди една седмица докато беше още малък го оцелих, но минах без последствия, добре че го научих и следващите пъти когато минавах от там знаех какво ме очаква.
Преди беше голяма вдлъбнатина сега сигурно е станал трап, гадното, е че го виждаш в последния момент. :( , ако човек си счупи колата сигурно след това ще му напишат акт за това, че е карал със скорост, която не е съобразена с пътната обстановка :?

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Сря 15 мар 2006 22:41

Ааа тук по тази тема мисля, че всеки може да напише лека дисертацийка по въпроса. Много е болна за мен , чудя се кога точно ще набера сила да осъдя общината за пропуснати ползи, изхабени нерви и строшени коли?? Пред очите ми всеки ден улиците се превръщат в нещо средно между кални помийни ями и терен за професионален офроуд.... :banghead: :motz: :motz:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Re: Внимание - физическа и финансова опасност!!!!!!!

Мнениеот madcap » Чет 16 мар 2006 0:53

Ninja написа:Едва го избегнах - стреснах се,току виж ако падна, и излеза с колата някъде в Китай :D

А под нас е Хавай, нема се косиш ако уцелиш да идеш там, китки на вратлето и коктейлче на ръката и мулатка за душата :wink:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: Внимание - физическа и финансова опасност!!!!!!!

Мнениеот Vlad777 » Чет 16 мар 2006 4:07

madcap написа:
Ninja написа:Едва го избегнах - стреснах се,току виж ако падна, и излеза с колата някъде в Китай :D

А под нас е Хавай, нема се косиш ако уцелиш да идеш там, китки на вратлето и коктейлче на ръката и мулатка за душата :wink:

Хахахахха madcap ти май следиш петъчния спам от самото начало! mhihi Хавай, Ханой, Хаити, Хонолулу, Хондурас бате се тая! паднеш ли - лошо! Толкова дупки в СФ не съм виждал поне от 3 години!

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 16 мар 2006 10:35

ВидЕхме всички бат Бойко колко си спазва обещанията... не знам докога че търпиме, колеги, защо плащаме данък на общината и къде отиват тези пари, питам аз!!! :fight: :rocketwhore
лелеее, че откача нЕкой ден и не знам какво ще направя... най-много да видите в новините как "неидентифициран до момента голф 3 се взриви в сградата на общината/парламента/министерски съвет"...

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Чет 16 мар 2006 19:13

Днес бяхме с приятели в София, аз такова чудо не съм виждал.....Колеги вие там не карате, вие се мъчите, тва вашето си е чист Офроуд. Как въобще си опазвате колите не знам. Пък като си помисля за някой тунингован и лошо ми става.
Оказва се, че нашите надупчени пътища са "немски" сравнение с софийските, искрено ви съчувствам и се надявам бат Бойко да вземе мерки, все пак е столица това.

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 16 мар 2006 21:28

да внимавате след разклона за суходол в посока към люлин при параклиса одеве като минах имаше 3 коли на авариики а и след бинзиностанциите в посока към овча купел че тея дупки по околовръстното са гладни за гуми и джанти

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пет 17 мар 2006 9:26

Ето за тази "красавица" става дума:
Изображение
Като тръгнете от светофара на околовръстното и Бъкстон стойте в лявото платно, за да не се натресете - ето какво ще видите малко преди да се помелите, ако сте в дясното:
Изображение

P.S. Това е другата гордост:
Изображение
Тя е в обратната посока - от Пушкин към Бъкстон, веднага след автомивка Green. Сега се вижда, ама последните дни беше под вода и положението беше адски опасно.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 17 мар 2006 9:32

ЕЕЕ трябва да хвана да снимам една в дървеница.. в лявата лента.. точно срещу бившият спортен център...

Потребителски аватар
inoi
Автомобил: VW Golf III
Двигател: AFT 1996
Контакти:

Мнениеот inoi » Пет 17 мар 2006 9:48

Някой да знае мейла на Бойко , че имам една цяла фотосесия за него :laser :rocketwhore .
Може и в рекордите на гинес да влеземе с някои от тях.
Това може да е мястото където всеки да участва в конкурс за заснета рекордно голяма "пропаст" по пътищата в Столицата и не само :twisted:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 17 мар 2006 10:27

Трябва някой ден да поспра и да снимам кратерите по пътя Симеоново-Драгалевци - уверявам ви, че горепоказаните са просто неравности, в сравнение с някои от представителите на ландшафта по този уникален маршрут...
Аз вече съм си прежалил окачването (беше време, когато като попадна в дупка умирах от яд, вече не ми пука)...

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пет 17 мар 2006 10:59

Абе тая втората дупка е точно пред нас. Сега чакам да я запълнят за пореден път и ми се ще да почна да я снимам всеки ден, за да се види как за отрицателно време се появява отново. Даже се чудя дали не може да се направи нещо като забързано филмче...

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пет 17 мар 2006 20:22

РАДВАЙ СЕ НАРОДЕ ... ОТ ДНЕСКА ЗАПОЧНАХА ДА ЗАПЪЛВАТ ДУПКИТЕ ПО СОФЙИСКИТЕ УЛИЦИ :) дано да свършат няква работа тоя път,че инъче става много лошо :yeaha: :yeaha: :yeaha:

Потребителски аватар
Lady_DIABLO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lady_DIABLO » Съб 18 мар 2006 9:50

Tishku написа:РАДВАЙ СЕ НАРОДЕ ... ОТ ДНЕСКА ЗАПОЧНАХА ДА ЗАПЪЛВАТ ДУПКИТЕ ПО СОФЙИСКИТЕ УЛИЦИ :) дано да свършат няква работа тоя път,че инъче става много лошо :yeaha: :yeaha: :yeaha:

е дано наистина е от днес...крайно време беше...а защо ли имам чувството,че пак няма да си свършат работата като хората :gruebel ама дано да греша... :?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”