Разлика в ел.инсталациите при различните мотори

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
brendyto_m
Автомобил:
Двигател:

Разлика в ел.инсталациите при различните мотори

Мнениеот brendyto_m » Съб 16 май 2009 22:56

Взех си двигател АБФ за насаждане на моя АБД,имам всичко необходимо за тази манипулация(двигател,ск.кутия,полуоски,шенкелите със спирачните апарати,изпускателна система,жила за скоростите,3-те педала с горната помма,филтарна кутия,комп с цялата инсталация и др).Също така взех цялата инсталация.Въпроса ми е при различните мотори разликата в нея до бушонната кутия ли е или до кое друго място?Ако някои има инфо или го е правил това нека ме светне преди да го почна,щото иначе ша падне голямо разглабяне и дърпане на жици.

Потребителски аватар
vipra
Автомобил:
Двигател:

Re: Разлика в ел.инсталациите при различните мотори

Мнениеот vipra » Пон 18 май 2009 10:11

brendyto_m написа:Взех си двигател АБФ за насаждане на моя АБД,имам всичко необходимо за тази манипулация(двигател,ск.кутия,полуоски,шенкелите със спирачните апарати,изпускателна система,жила за скоростите,3-те педала с горната помма,филтарна кутия,комп с цялата инсталация и др).Също така взех цялата инсталация.Въпроса ми е при различните мотори разликата в нея до бушонната кутия ли е или до кое друго място?Ако някои има инфо или го е правил това нека ме светне преди да го почна,щото иначе ша падне голямо разглабяне и дърпане на жици.

кутията за бушоните и релетата на всички Мк3 са еднакви
слагай смело буксите от АБФ - ската инсталация на твоята бушонера
само имай предвид инсталацията от АБФ - а, която си смъкнал дали е имала аларма преди може да са прекъснати кабелите на запалване бенз. помпа и др.
мисля, че бяха G1, G2, F, S букси и едно захранване, които се сменят на бушонерата

Поздрави

brendyto_m
Автомобил:
Двигател:

Re: Разлика в ел.инсталациите при различните мотори

Мнениеот brendyto_m » Пон 18 май 2009 20:58

Да кабелите бяха прекъснати и минаваха през алармата,но вече са оправени.Големи благодарности на колегата за светването по въпроса.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”