проект "Оранжевия™"

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Re: проект "Оранжевия"

Мнениеот Deo88 » Пон 13 апр 2009 11:52

не е таина :) мислих , че повече от 1000 Лв. няма да дам , ама като видях че броните ми легнаха около 500 ( без боя без нищо ) и тогава реших да я права малко по-различна , и ми легна доста повече от предвиденото ( и все още незнам колко мие легнала понеже все изкача по нещо което искам да сменя , или заместя ) :screwy

п.с. несъм му драснал чертата на това колко пари са хвърлени по него , защото да неме боли после главата само ( иначе салон комплект с корите на вратите (4-ри врати ) търся , ама не намирам за съжаление .. )

Потребителски аватар
lazar8809
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lazar8809 » Пон 13 апр 2009 18:30

не е толко важно колко си дал.. (стига да ги имаш де) важноо е като я погледнеш и да ти става готино... браво от мене пак и продалжавай.. според мен с черни джанти и някои черни елементи ще е най добре :wink:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 14 апр 2009 12:26

lazar8809 написа:не е толко важно колко си дал.. (стига да ги имаш де) важноо е като я погледнеш и да ти става готино... браво от мене пак и продалжавай.. според мен с черни джанти и някои черни елементи ще е най добре :wink:

ем да де , на някои снимки се виждат и другитре джанти ( черните)

Потребителски аватар
pavlin-gt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavlin-gt » Нед 03 май 2009 22:14

Поздрави колега!
Изображение

Потребителски аватар
BoBsan69
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BoBsan69 » Вто 05 май 2009 1:55

Мисля, че проект "портокалчето" ще върви повече :D Браво за голфчето, но това оранжево ми идва в повече (лично мнение) Успех занапред ;)

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 05 май 2009 11:31

BoBsan69 написа:Мисля, че проект "портокалчето" ще върви повече :D Браво за голфчето, но това оранжево ми идва в повече (лично мнение) Успех занапред ;)

ами както всички казват " с черни лайсни и решетка ще е по-добре" ? Е пръснете някоя кола такова оранжево , и направете лайсните черни ( може и без решетката , кои както иска) и тогава ми казваите как ще е по-добре ??? Помислете малко , ако колата е била без тези лайсни , дали нямаше да е пак цялата оранжева :screwy :idea: За проект "портокалчето" съм мислил , но наблегнах на този които сие ! колата съм я мислил как да става докато я правя ... имаше още много неща които да променя по броните , калниците и още , ама времето ме притисна ( малко и парите ... нали се сещате ) и при положение че ние единствената кола ( в семеиството) , не исках наще да немогат да си свършат работа ! Всеки си има правото на мнение , никои не лишавам от правото на глас , но много пъти съм мислил как да стане !!! Отново ще кажа , времето ме притисна и така ... не съжалявам за нищо което съм направил по нея ( е , при зглобяването усрах 2-3 неща , ама айде сега ... ) :idea: :?: :!:
Нищо против колите на някои колеги , но ако пък колата е черна , то тогава нема нищо друго освен "черно" лаисни уплътнения ... ако се замислите съм прав , пък може и да греша , незнам ... които повече разбира , нека ми каже че не е така и да се разберем ;) :dummy: :horror:

Потребителски аватар
Denzi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Denzi » Вто 19 май 2009 12:28

Днес видях в Ямбол подобен голф(оранжев решетки всичко оранжево)обаче с по-големи джанти (AZEV мисля че бяха с пет лъча)направо беше ненормален, вярвам, че и този на живо изглежда супер

Потребителски аватар
svetlioo0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetlioo0 » Вто 19 май 2009 15:36

за този ли говориш Denzi :D

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 19 май 2009 16:53

Това голямо крило на задния капак и този голям отвор на предния капак, нещо :37:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 19 май 2009 18:28

обичам изчистените форми ... Нещо оригинално , прави колата да изглежда направо страхотно ( мое мнение) ... и все пак , всеки си има вкус :) да , сигурно е тя , то там има и един "Фият" същия цвят :)

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Вто 19 май 2009 20:04

Орагжевия голф със спойлера е хубав,познавам момчето.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 20 май 2009 9:15

Deo мен гледам я твоята и мно'о ме радва ама така както я гледах забелязах, че още не си сложил широк нож на предна броня. Според мен тази малка промяна ще има голям положителен ефект.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 20 май 2009 12:26

radi_nrj написа:Deo мен гледам я твоята и мно'о ме радва ама така както я гледах забелязах, че още не си сложил широк нож на предна броня. Според мен тази малка промяна ще има голям положителен ефект.

епа широк нож още в началото щях да слагам , обаче му сложих двърдо окачване и се снижи , и сега ако е с широк нож , при всяко вкарване в гаража и ще се троши ... има си причина някои неща да несъм сложил или направил , или при липсата на пари , или при уважителни причини :)

п.с. ся в момента и салон търся ... не е лесно :) но нали знаете " с пари , всеки може" ( не че се оплаквам ) :)

Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerber4o » Съб 23 май 2009 21:32

Здр колега :) гледах темата няколко пъти надъхва голфето :да: но аз го виждам още по красив с черни джанти ще е пълен психопат :bowdown
Бтв колкото поече ти глеам темата толко поече се навивам да си напрая и аз голф-а mhihi
ама 1-во корадото :banana

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 23 май 2009 22:56

cerber4o написа:Здр колега :) гледах темата няколко пъти надъхва голфето :да: но аз го виждам още по красив с черни джанти ще е пълен психопат :bowdown
Бтв колкото поече ти глеам темата толко поече се навивам да си напрая и аз голф-а mhihi
ама 1-во корадото :banana

его и на 15"-ки , вече е подготвен за летния сезон :banana

Изображение

надявамсе си имал в предвид нещо от сорта на това отгоре , нали :)

Върни се в “Оптичен тунинг”