Въпрос за гуми втора ръка-Bridgestone
- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за гуми втора ръка-Bridgestone
Значи намерих си две гуми 205/50/15 с около 7-8мм грайфер острани по гумите на места им стоят мустачките.двете гуми ми ги дават за 120лв и 6 месеца гаранция,проблема е че са малко стари-година на производство 2002.Въпроса ми е да ли си заслужава да ги купувам малко старички ми се виждат
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за гуми втора ръка-Bridgestone
Колега според моето виждане (не че разбирам много) по-добре пусни снимки да се види ако имаш възможност че са стари гумите стари са няма какво да се спори но реално погледнато за 100 лева какво им плащаш ще си кажеш? Ако имаш пари не се занимавай с глупости все пак ти се возиш в колата не се вози комшията единствено стават да подпрат положението за момента докато събереш пари за нови
Късмет и ги огледай да не са напукани
Късмет и ги огледай да не са напукани
-
XmUrF
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки сам си преценява, но аз лично толкова стари гуми не бих си купил. Грайферът ОК, но самият материял старее и вече губи свойствата си. Максимум 4-5 години, това е според мен.
Гаранция-Франция.Гледаи да не са изгорели и напукани от слънцето!Няма значение,че са с голям граифер.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гуми от 2002 година и да ти ги подаряват не ги взимай. Стига глупости бе хора, ти 120 ли струваш?!
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Мартин написа:Гуми от 2002 година и да ти ги подаряват не ги взимай. Стига глупости бе хора, ти 120 ли струваш?!
Много правилни думи на колегата. Пък и може теловете да са се деформирали, ако е стояла мека на джантата много време.
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мартин написа:Гуми от 2002 година и да ти ги подаряват не ги взимай. Стига глупости бе хора, ти 120 ли струваш?!
гумата си губи всякакви качества за толкова много време ... по-добре си вземи по-скапана марка, но по-нови ....
- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря на всички за отговорите.и аз така мисля да не ги взимам тези
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм с такива ротензата неги знам къв им е дота ама горе долу ми излезнаха къмм 100 лв и съм мн доволен от тях взимай смело
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
xalerrelax написа:аз съм с такива ротензата неги знам къв им е дота ама горе долу ми излезнаха къмм 100 лв и съм мн доволен от тях взимай смело
Да пази господ останалите на пътя от такива като тебе. Не се заяждам, нито искам да те обидя. Не ме разбирай погрешно, но ти си опасен.
Последна промяна от Мартин на Вто 19 май 2009 22:38, променено общо 1 път.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
що ве ти с кво караш колега с каучукови неспукаеми или си застрахован при оня горе от аварии (да пази господ)
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
xalerrelax написа:що ве ти с кво караш колега с каучукови неспукаеми или си застрахован при оня горе от аварии (да пази господ)
Не, но поне знам какви са ми гумите и кога са произведени. Написах вече да не се обиждаш, извинявай ако така си ме разбрал.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
не че незнам просто не вярвам мн на тия неща доверявам се на човека от който ги зимам а иначе
dot 8csk l6h t 2305
ако ще те успокои
ставаше въпрос че съм подолен от тях примерно от мишилини и други марки имал съм и пирели и се сцепиха като диня просто отзиви по темата
dot 8csk l6h t 2305
ако ще те успокои

ставаше въпрос че съм подолен от тях примерно от мишилини и други марки имал съм и пирели и се сцепиха като диня просто отзиви по темата
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
зависи от състоянието на гумите аз броих преди година 150лв за 2 гуми 2 ра ръка с дот 05 и о6 едната made in U.K другата france ,а, гумите Dunlop sp9 .бяха още с таралежи по тях возени като резервни на коли нов внос
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”