doc_j написа:uBO_1 , кихни шес хилий марки и са ш' запаля пейнт-а да ти нарисувам максимално разбираема принципна схема тип "история в картинки за деца до 5 години". Може и само с контур, пък ти да си я оцветиш както си искаш.
doc_j написа:uBO_1 , кихни шес хилий марки и са ш' запаля пейнт-а да ти нарисувам максимално разбираема принципна схема тип "история в картинки за деца до 5 години". Може и само с контур, пък ти да си я оцветиш както си искаш.
hooligans написа:...
а ако седне у скута ти Андреа примерно , не само че ще и дадеш да пуши ами и ориен експрес ще пропуш ...![]()
...
morfei1 написа:Да замениш Голф 2 за Ауди.....Само Голф може да замени Голф....
![]()
pr3dat0r написа:ами бронята я поръчах от наглия и понеже познат ще ми я донесе няма да ми иска пари за транспорта ще се размина само с масаКолкото до цената на самата броня идва малко над 500лв но смятам че си струва аман от брони тип R32. По път и над път , а това ще е нещо малко по изискано и най вече по индивидуално а аз харесвам такива нещица
.Междо другото искам да благодаря на всички отзовали се не молбата ми да изкажат мнение едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!
koci написа:наричасе адаптация и се прави с компюпар за диегностика преди това е добре да се поцисти самата дроселова клапа но това има значение за празния ход за разход незнам поскоро не
radi1718 написа:kilometraj za g2 s 4isovnika
olele39 написа:...А най-простия тест е като си наплюнчиш пръста и докоснеш леко джантата. Ако чуеш "цссст" значи има проблем, ако - не, карай спокойно. Теста се прави само на спряла кола!
rosy написа:ISRalien написа:за 200 сигурно и свирка ще ми врътне тапицерката....Night_elf написа:Ще взема да се преквалифицирам в тапицерка ....![]()
MiroslavStanchev написа:Здравейте само при мен ли не става да се слуша радио-Веселина,Смъкнах си го от предавател.цом но е във формат ASF,а не във формат m3u.Можете ли да ми помогнете малко Поздрави
chefito написа:Това не е ли едно радио с едни пошли чобански песни?
chefo_ написа:ще ме извениш ам аз съм със съшите и немога да разбера в какъв понтекст го казваш тва колко струва комплекта...по важното е 4е ти продаваш един такъв... колкото и да е,вероятноста на нямкой да му требе такъв е 1 на сто-хиляди!
Bate Viktor написа:chefo_ написа:ще ме извениш ам аз съм със съшите и немога да разбера в какъв понтекст го казваш тва колко струва комплекта...по важното е 4е ти продаваш един такъв... колкото и да е,вероятноста на нямкой да му требе такъв е 1 на сто-хиляди!
WDW написа:ABSOLUT написа:WDW написа:http://videos.streetfire.net/video/Russian-SUV-UAZ-Hunter_195967.htm --- UAZ HUNTER CRASH test!
скивайте на какво попаднах,
доста е сходна![]()
http://www.clipovete.com/watch/1/864/ G Klasse Crash Test
Четох и доста спорове по това кой от кого бил я откраднал.
Но май дойчовците са благиатствали!
*bpm написа:Слизам ей сега да разхождам кучето.. и колана на тупчета.... няма ги джантите. Ето ги на прикачената снимка ако някой чуе нещо моля да ми пише. Мерси
ПС... а 16-ки са
martines78 написа:Трябва като ги хванат айдуците по бързата процедура и в панделата за 1 година да им свират гъзовете като жътварска стомна на слог
RADO1985 написа:Имам странен проблем когато пусна климатика и той работи около половин час от дясната страна на колата отпред вътре ш купето точно под жабката почва да капе вода.това е нчкакъш конденз.махнах там кората на жаббката но отдолу минашат само кабелите за тонколоните и немога да разбера от къде капе?!утре сте приложа снимки точно от къде капе ако някои немогат да ме разберат.мокетчето пред предната дчсна седалка сташа цчлото мокро и се притеснявам.Някой ако е имал такъв проблем може да сподели.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта