Проблем с USB
Проблем с USB
Имам проблем с УСБ-тата на компютъра ми. Преинсталирах си уиндоуса и сега не работят нещо. Каквото и да включа все едно не съм го включил. И ми казаха, че нещо трябвало да бутна от компа за да се оправи. Ако може някой да ми каже в биоса ли къде трябва да бръкна и да ми опише какво да направя .мерси
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с USB
ако си с по-старо дъно - най-вероятно драйверите от дънната платка за usb портовете
Какво за тях? аз не разбирам много.. обясни как да го оправя ако знаеш... дъното е на 5-6 години..
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
не ти е толкоз старо, биоса ти разбутвал ли си го, всички драйвери сложил ли си за дъното
пробвай това:
десен бутон на My Computer - избери подменю Hardware - там цъкни на Device Manager и намери реда "Universal Serial Bus (USB) Controllers" (обикновено най-долу), цъкни два пъти на него и виж дали има някой ред с жълт въпросителен знак отпред, ако има такива цъкни на тях два пъти и виж дали са "enabled" и им дай Reinstall driver
може и един скрийншот да дадеш за всеки случай
десен бутон на My Computer - избери подменю Hardware - там цъкни на Device Manager и намери реда "Universal Serial Bus (USB) Controllers" (обикновено най-долу), цъкни два пъти на него и виж дали има някой ред с жълт въпросителен знак отпред, ако има такива цъкни на тях два пъти и виж дали са "enabled" и им дай Reinstall driver

- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Luper написа:пробвай това:
Колега ти го вкара в матрицата едва ли ще може да се оправи с това при положение че писа в горния пост че не разбира много!
П.П
А за колегата просто си инсталирай всички драйвери на дъното или този който ти е преинсталирал компа да го направи и щесе оправи.
А за това че са изключени от биоса от една преинсталация неможе да се изключат освен този който преинсталира да го е направил.
Хмм..Мерси много ама това за Device Menager-a дори няма такъв ред УСБ .. Кажете ми от биосa как да го включа..като вляза в биоса само ми кажете къде да цъкам, че умирам направо..
тогава намери диска на дъното и инсталирай всички драйвъри и аз не мисля, че биос-а може да се промени от едно нормално преинсталиране
или ако нямаш диска, виж в сайта на производителя на дъното би трябвало за всеки модел да ги има
или ако нямаш диска, виж в сайта на производителя на дъното би трябвало за всеки модел да ги има
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
без да пипаш биоса не може и по принцип в уиндоуса си има драйвери за юсб 2.0(ако поддържа 2.0 де)...я си сложи драйверите на дъното и пак пиши какво е станало
-
- Автомобил:
- Двигател:
да почнем отначало - какво е дъното?
Ако не знаеш - дръпни SIW от www.gtopala.com , пусни я и кажи какво е дъното/чипсета
Ако не знаеш - дръпни SIW от www.gtopala.com , пусни я и кажи какво е дъното/чипсета
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”