Газова на Голф 3 АБУ
- Golf_Lozenec
- Автомобил: Vw Transporter T2b 1979г
- Двигател: 1641cc Aircooled [AS]
Газова на Голф 3 АБУ
Колеги,това е колата и вече е газифицирана.Обаче имам едно питане,а именно:Кое е по-добре-да се сложи реле което да чисти грешките по компютъра или да се сложи симулатор,който лъже колата че работи на бензин?Как Мислите?>
Re: Газова на Голф 3 АБУ
Със симулатора пак ще трупа грешки но много по малко, т.е ще се налага да ги чистиш но рядко. най добре с едно ЦК клуче сам да си чистиш грешките и птри добра настройка няма да трупа много. кака ще ти се налага савсем рагко да рестартирасх ЕКУ то.
- rahwin
- Автомобил: VW Passat B5 1999г
- Двигател: AJM
Релето всеки път ресва компа и при палене той зарежда стартовата карта,кояти изисква принципно да оставиш колата 10-тина минути без да я бараш,за да може компа да събере наново информация и да се самообучи.Ако караш на къси растояния това постоянно зареждане и ресване с времето почва да бърка компа и той почва да прави мизерии без да има видима причина.По-добре си сложи един ламбда-емулатор и за свое успокоение веднъж на месец-два откачай акомулатора за час-два.И не забравяй после като го закачиш да оставиш колата като я запалиш 10-15 мин без да я форсираш и да я закачаш,за да може коректно компа да се обучи наново.Така трябва да нямаш проблеми
- vrangel
- Автомобил: vw golf3
- Двигател: ABU
Аз съм със същич двигател и от три години имам газова ,със емулатор сам и нямам никакви проблеми на колегат също сложих гозова и той е с емулатор минал е тоне 30000 хиляди и не ми се е оплакал.
Върни се в “Автогазови уредби”