Момчета 175/70/R13 VS 185/70/R13 ili 185/65/R13 za JETTA 1.8
Момчета 175/70/R13 VS 185/70/R13 ili 185/65/R13 za JETTA 1.8
Момчета имам JETTA SYNHRO 1.8 и гумите с които е обут дзвера в момента са 175/70/R13 но някак си не ми харесва как стои на пътя и се държи в завоите може и да си въобразявам :_)). Знам че е ДЖЕТТА но окачването и е в изправност. Но дали ще постигна желания ефект за по-добра стабилност на пътя със смяна на на гумите и какви да са те. Очаквам компетентните ви мнения ;_)
Най-добре си карай с размера,който е препоръчан от производителя и не се занимавай с глупости.Само с поставянето на малко по-широки гуми едва ли ще постигнеш чудеса по отношение на стабилността,но пък със сигурност ще си вдигнеш разхода на гориво и ще изхарчиш някой лев за гуми.Провери си състоянието на окачването,ако е наред,Джетата си е достатъчно стабилна особено и ако си е с нови хубави гуми стандартен размер,стига да не я използваш за състезания.
Момчета благодаря за съветите но тъй като нямам 14 цолови джянти да я наточа с едни 185/ 60 /R14 ще си карам с 175/70/R13 и ще се придържам към спецификациите на автомобила предписани от производителя. Иначе окачването е ОК и гумите са нови DEBICA "NAVIGATOR-2" всесезонни, и както каза колегата brabus, може и да съм се объркал досега не съм карал ДЖЕТА. Само руско.
А ако някой има оферта за 14 ки джанти може да предложи нещо...

А ако някой има оферта за 14 ки джанти може да предложи нещо...
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето ти едни джанти на добри пари: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=16635
Щом всичко е ясно и има "благодаря" -
Щом всичко е ясно и има "благодаря" -

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”