Проблеми с токовете

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблеми с токовете

Мнениеот emo-gar » Сря 20 май 2009 23:12

Проверете нещата които работят без вкаран ключ.Напр.:осв.салон,централно,аварийки,перка-радиатор,стопове(не съм сигурен),те това дето му викаш "шалтер" за вратите,габарити,некоя и друга "шукарийка"(свирки,амп.,неони...).Да ти премерят диодния блок на алтернатора ,ако цъфне силов диод има версия да източи батерията(през дебелата жица м/у батерия и генератор).Успех

Потребителски аватар
veekoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veekoo » Чет 21 май 2009 8:19

предлагам ти да замериш тока при изгасена кола и напиши колко ампера е тук за да се види и преценят колегите какво може да е с такава консумация.И внимавай с мултицетите че не всики имат голям обхват за ток :wink:

Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fripon_X » Чет 21 май 2009 8:37

А честито. То и аз так се вкарах в този филм и сега наистина ти съчувствам. При мен проблема се оказа лоша маса на акумолатора. Алтернатора зарежда и всичко е наред но лошата маса и сичко избягваше и всяка сутрин по една молитва и след това се пали. И аз съм с КР и аз съм без дръжки и ми е пределно ясно как си се опитвал да отваряш.
Значи погледни си масата на акумолатора трябва да е хваната на купето и на скоростите (поне така е при мен де). Зачисти клеми букси туй онуй погледни си дали добре са вързани масите. Ако не са предполагам 4е от там ти е проблема. Успех и може да се видиме по улиците.

Потребителски аватар
4ernata perla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ernata perla » Пон 25 май 2009 18:20

За момента проблема е решен. акумулатора не е бил паднал а самия кабел за шалтера е правел цялата работа, защото като отворихме си запали от раз. ще видим до кога. Мерси колеги за предложенията.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”