ходенето по мъките с тази кола вече продължава около 2 месеца, италянската газова е почти изкормена - НЕ РАБОТИ, остана едно прекъсване=претрисане на двигателя, което е доста дразнещо и досадно, минах няколко ВАГ-а, вчера я оставих в един доста зареден сервиз на БОШ, сменя ли са всичко що е имало за смяна без резултат, та тяхното мнение е че двигателя е за отваряне, и ест. покрай напасването и ваденето на главата сменят гумички, гарнитури и т.н, не съм живял с мисълта, че ще купя по-нова кола, която е за "почти" основен ремонт, минах и през заварка на спукан радиатор на клима, както и с изненадата че "уж" имам Гинжекцион
Чух се с vaskoto1, който ме посъветва да изкарам картерните газове и да запуша с нещо към гуфрето, което идва от въздушния филтър и да покарам малко така.
Колата НЕ гори масло, НЕ пуши, Антифриза има постоянно ниво, моля за мнения относно диагнозата, която леппнаха на вече тъй "любимото ми" возило

върви като фурия на моменти в ниските обороти почвам да усещам леко претрисане, в момента си карам на бензин, според тях клапаните са за напасване и замърсени поради факта, че колата е карана повечко на газ