питане за Golf 2
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: питане за Golf 2
За да се спрат спекулациите относно теглото прилагам сканирана страница от книжката за моята Джета, на холандски е (понеже е внос от Холандия), но се разбира кое какво значи като тегло:
-
desislav_i
- Автомобил:
- Двигател:
А по номера на двигателя може ли да се определи точно какъв е? Съжалявам ако ми е тъп въпроса, но не ми е много ясно... Иначе номера на моя Golf 2 е WVWZZZ19ZEW361910. A ако по този номер не може да се определи, ще се радвам някой да ме светне къде точно да търся. Благодаря предварително!
- ILIYANSKY
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам Golf2 1.6 TDI (82k.s.) и бия Golf 3 1,9 TDI(90к.с.).Както искате го възприемаите
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
ILIYANSKY написа:Аз имам Golf2 1.6 TDI (82k.s.) и бия Golf 3 1,9 TDI(90к.с.).Както искате го възприемаите
И кво фукаш ли се???Коментара ти в тази тема е крайно безмислен,без лоши чувства,но прочете ли първата страница за какво става на въпрос?Или реши да споделиш с нас това твое постижение.И как по-точно го би този голф,на задна или по горене на масло
Последна промяна от stoqn_g60 на Пон 18 май 2009 22:31, променено общо 2 пъти.
- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
Колега това ти е номера на шасито не е на двигателя
номера на двигателя ти се намира на точка (Р.5) от Големия талон,напиши го и ще ти кажа какъв ти е мотора на голфчето
номера на двигателя ти се намира на точка (Р.5) от Големия талон,напиши го и ще ти кажа какъв ти е мотора на голфчето

- ivo penkov
- Автомобил:
- Двигател:
Dare_16V_9A написа:Колега това ти е номера на шасито не е на двигателя![]()
![]()

-
desislav_i
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_g60 написа:http://www.vwclub.bg/vin.php
Златен си брато!!!! Сега остава да намеря и големия талон и пак ще пиша!
-
desislav_i
- Автомобил:
- Двигател:
pahata написа:Martinski, нз. какво е синхро, но VW никога не са пройзвеждали мотор за GOLF 2 със 101 к.с..Явно твоят приятел се е объркал(както моя)или така му се иска.Мисля че 1,5т.за кола не са много, просто GOLF 2 са много леки(нормално за времето си!, все пак нямат никакви екстри).
Паха, ти добре го ползваш удебеления шрифт, ама Мартински си е почти прав. Синхро е вид двигател и е 98 коня, 1.8, 1988 година. Ся ако 3 коня са повод да спорите....
- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
Колега Синхро не е вид двигател
Синхро това е голф 2 или 3 няма значение който има задвижване и на задните гуми един вид 4x4
Синхро това е голф 2 или 3 няма значение който има задвижване и на задните гуми един вид 4x4
...Или Джета,или Пасат,или Транспортер...Dare_16V_9A написа:Колега Синхро не е вид двигател![]()
![]()
Синхро е система 4х4 с виско муфа вместо междинен диференциял.След определени години и вследствие на Глобализацията,вече е само търговска марка,а не начин на задвижване.Същото важи за Куатро и 4-моушън на ВАГ...
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Не разбирам защо влагате толкова емоции?? Всеизвестен факт е че Г4 е мн тежък и губи по ускорение във всички модификации. Но пък е невероятно комфортен за класа си. Карах Г4 1.6, после се качих на моето Г3 ГТИ 115, което гарантирам че е добре запазено. Еми.. Г4 си е Г4, и да не изяде Г3 или Г2 пак бих си го купил. Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”