Dorian написа:Извода за мен е: бензин или дизел има ли кора отдолу си опира яко
грешиш, голф 1.8Т е сравнително по-нисък от А3 1.8Т или голф TDI, покарай някой и ще видиш разликата, А3-то и дизеловия голф са си като тракторчета направо
Dorian написа:Извода за мен е: бензин или дизел има ли кора отдолу си опира яко
Dorian написа:Аз съм с TDI с нормалното за модела окачване и адски много се дразня че пак колата отпред е много ниска
MK4 написа:грешиш, голф 1.8Т е сравнително по-нисък от А3 1.8Т или голф TDI, покарай някой и ще видиш разликата, А3-то и дизеловия голф са си като тракторчета направо
Stivi написа:MK4 написа:грешиш, голф 1.8Т е сравнително по-нисък от А3 1.8Т или голф TDI, покарай някой и ще видиш разликата, А3-то и дизеловия голф са си като тракторчета направо
Всичко зависи от това кой с какво окачване си е купил колата или какво и е сложил,ако ти покажа снимки на моя голф със спортното окачване с което го взех и сега с нормалното ще си помислиш че са различни коли! Така че по това какъв е двигателя не може да се съди за височината на колата-всяка си е индивидуална.
MK4 написа:грешиш, голф 1.8Т е сравнително по-нисък от А3 1.8Т или голф TDI, покарай някой и ще видиш разликата, А3-то и дизеловия голф са си като тракторчета направо
MK4 написа:защото голфа като е с 1.8Т е изпълнение GTI по-ниско, по-твърдо окачване, 288мм дискове, рекаро и т.н. докато А3 с този мотор си е А3 1.8Т, сток не е по ниска от други А3-ки, няма дълбокото Рекаро на голфа, иначе като спирачки май и то е с 288мм.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 86 госта