skotis написа:Не е красив голфа комбиПасат комби - да
А това - дизел на 2-ра със 100 и да не се усеща![]()
Хората карат дизели и така им се иска да е бензин, че си внушават разни неща
Доста смешно е тва наистина, аз на 2ра вдигам 220

morfei1 написа:skotis написа:Не е красив голфа комбиПасат комби - да
Баце т'ва не ми стана ясно къде го прочете из темата.... като гледам, човека се е ориентирал към мотор, просто има колебания относно купето....
slavi ivanov slavov написа:Крьсника ми има 116 коня помпа дюза голф 4 комби, колата е невероятна, вземаи не се чуди хич.Само ще ти дам пример на втора колата вдига над сто киолметра без да иска (примерно нещо сме се разприказвали) и оп сто и косур, без излишни шумове без нищо
slavi ivanov slavov написа:Е няма сми, тогава да приказвам. Единия бил сьм си изтрил мнението, другия вии вероятно сте били на трета, третия чакам включване все още. Заеби , аз карам и аз бензинова кола в момента виждам как вьрви моита виждам кавьрви туи. Карали хората дизели и им се искало да бьде бензин, от туи пьк по голяма глупост ,скоро не бях чувал.Ама аиде ще се направя че не сьм я чул. Както и да е ,задраве да има пьк колите са нещо преходно ,днес ги има утре не.
Dead man написа:Кефи ме комбито на Г4,ама няма нещо читави дизели...
Има,ама са доста пари...
Видях на живо и Бора комби и тя ме кефи.
И тя ли е същата като Голф комби ? Като окачване ? А като място на задния ред седалки ?
morfei1 написа:мяса на оранжерия
velinsl написа:По-добре пасат според чен комби. Сега влязох В мобилето да вия какво е това Г4 комби и има едно нов внос 4600, нов внос, нормален волан, ТДИ. ТЕ колите станали направо без пари еба си.
Dorian написа:Предимството на Бора и Голф комби е че са си със нормално здраво окачване,докато пасата е с алуминиевите кокали отпред и отзад което за кола на 10-на години нее много добре имайки в предвид че тези кокали са 500-1000лв. комплекта.
Иначе пасата си е друг клас кола и който иска да не му тропат корите и пластмасите в купето и дупките да не се усещат много си плаща за кефа
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: simo7 и 167 госта