Комбито на Голф 4 отзад е с по-различно окачване от Хечбек, предполагам пружините и амортисьорите са по-усилени. Та какво викате не му харесвате на комбито...... ?
Искам и аз такива джанти . Това даже и без фолио е страхотно
Знам го много добре Митака,само се направих на ударен да го подразня.... Иначе като е с 19ки,какви са другите размери на гумите ? На 215 или 225 ? 30 или 35 ? А колко е най-голямата заводска джанта за Голф 4 ? 18ка или 19ка ?
Колеги прочетох цялата тема и реших и аз да драсна,преди 1 година карах пасат б5 1.8Т комби със всички екстри за модела(2000г).В момента карам г4 пд 131 и разлика има пасата е класи над голфа от към возия и от към широчина.Сашо ако си решил да е комби по добре си вземи пасат няма да съжеляваш.
Имам Г4 116 коня комби 4моушън. Колата е супер , чесно казано ме гледаха едни приятели малко странно, защото докарах колата от германия, няма да казвам за колко пари ,че ме е срам, ама беше на 76000км супер запазена... сичко ток и жица...
Аз бих гласувал за колата определено, комбито седи супер , много е яко за каране... и си струва. Ако можеш да си купиш 4 моушън 100% няма да съжаляваш... в завой и на старта кърти.
Ми зависи в какви пари търсиш, с какви екстри...от супер много неща...миналата година като ходих за моето голфче, имаше около 80 такива коли в цяла германия и австрия.