vladovelin написа:Здравей колега, казваш,че си сменил всичко,но не си казал на компютъра на колата за това.

vladovelin написа:Здравей колега, казваш,че си сменил всичко,но не си казал на компютъра на колата за това.
nlo написа:Ще съм благодарен ако някои ме светне с тва МФА(звучи ми като МВФ - Министерство на валутния фонд или каквото там беше:)!)Кой туй МФА как се работи с него и какво показва,никога несъм си играл с тия щуротии а явно са важни.Благодаря ви предварително!
hooligans написа:brabus написа::bowdown
перфектно ми е. сега чета и кодекса за застраховането, че се амбицирах.
Любо Втори
Калоян Кирилов написа:One написа:Не съм го казвал , Но пак повтарям
Night_elf написа: ... а ти беше лилав капака ,да кажат нещо ,ама тва па вече не нищо не мязя ...
CrEaZyMaN написа:ко ми се оплаквате за грешките бе за втори пат ми се случва да пиша на БГ в нета :Д:Д:Д
starta написа:реших да си направя ремус ама да е за малко пари, и реших да си отрейа пожарогаситела кои така и така си седи в колата без да има нужда от него,пак и да има нужда ако се запали недай си боже бягам на далеч. Та да се варна на темата много е лесно просто ви трябват няколко електрода и желание !!!!!
valeri_m написа:Канада за мойто Голфе-2 92г.ситоацията е следната.
За рожденния ми рожден ден ми пращат писмо да си платя книжката за следваяата годинана около 100-120$.
vit_autosofia написа:България се тресе.
Идва СеДеСе!
Night_elf написа:Вива Пиквалей ....
Леонардо вместо двигател си вози под капака кексчеееее![]()
viewtopic.php?p=1428563#p1428563
zdravko_dimitrov1986 написа:...Всякакви съвети относно спиране на бирата и др. такива мазохистични работи - не мерси...
hooligans написа:propagandja написа:Да ние тук сас един приател планужаме да ходим там сас приспиване на палатки,ако има и други може да се саберем,коклкото по голяма групи4ка толкожа по добреSlayer666 написа:Ако някой от сливенските почитатели на марката смята да ходи нека ми пище л.с.![]()
![]()
![]()
братле спри тревата и пиши по-безгрешно
Wr450f написа:1кв.м. 7.50 1м му е широчината
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта