Огледала на Б4
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Огледала на Б4
КОлеги,искам да попитам на Пасат Б4 могат ли да се прибират огледалата?Мъчих се на моите ,обаче не иска и ме е страх да не ги счупя.Търсих с търсачката, но точно за този модел не излиза нищо за огледалата.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Огледала на Б4
Не се прибират. Само леко се сгъват (при удар) и пак се връщат.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Не се прибират.
- mitacee
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:Не се прибират. Само леко се сгъват (при удар) и пак се връщат.
да точно така сгъват се и после се връщат на пружина са
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Много ви благодаря!
То и аз така си мислех,но си викам я да питам.Много кофти е така като не се прибират ама какво да се прави,като така го е измислил производителя.Жалко само, че май само до Б5 на всички май не им се прибират огледалата и като трябва да се спре в някоя тясна уличка само да се притесняваш дали някой некадърен шофиор няма да го отнесе.

- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Определено след като се сгънат не стоят сгънати, а само се прибират временно и след като се пуснат - се разгъват.Не знам защо са ги направили така
и дали има такива дето да си стоят сгънати
.
Преди 1,5 год си купихме жилище в което все още не живеем, с гараж, в който има канал. Един ден реших да сменя сам маслото на колата, т.е. да използвам канала. За целта трябваше да вкарам колата в гаража, нооо ... не подозирах че входа на гаража е тесен
и за мой ужас
, само изгледах как едното огледало се сгъна, а след това се изправи отново. Тогава разбрах че огледалата могат да се сгъват
но не и да останат сгънати. За мое щастие нямаше поражение върху огледалото, само лекинко беше охлузено, нооо остана по-големия проблем - как ще изляза
. Смених маслото, преди това звъннах на жената , тя седна в колата, отвори стъклото и така дърпайки към себе си огледалото успях да изляза.
Обаче, сега заради тези огледала се оказва че ще трябва да къртя и да разширявам входа на гаража , а ако се сгъваха, нямаше да ми се налага да правя това упражнение

Преди 1,5 год си купихме жилище в което все още не живеем, с гараж, в който има канал. Един ден реших да сменя сам маслото на колата, т.е. да използвам канала. За целта трябваше да вкарам колата в гаража, нооо ... не подозирах че входа на гаража е тесен

Обаче, сега заради тези огледала се оказва че ще трябва да къртя и да разширявам входа на гаража , а ако се сгъваха, нямаше да ми се налага да правя това упражнение