Васе, хайде със здраве да я караш, никакви инциденти и вземи си направи едно каско!

brabus написа:Ето как изглеждаше Васил преди да стане колата му - замъглен поглед и даже пропушиmhihi![]()
![]()
![]()
,апа нема да разправям коко пък язе съм ти задължен ма това друга раалта,аре със здраве да си я караш 

Живея в центъра и сега има някаква предизборна мания да се слагат колчета по тротоарите на преките в центъра, и от като сложиха на наща малка уличка въпросните колчета колата ми в порядака на 2-3 седмици се здоби с драскотини и леки зажулвания на предна и задна броня и то всичко това заварвам сутрин тръгвайки за работа и докато се наканя да мина поредната драскотина на авто каско се появява нова а между временно от "добре подържаните" съседски коопераци ми е паднала мазилка на предния капак и е подбит на 2 -3 места
И всичко това за 2-3 седмици при положени че колата я карам година и половина и не съм и причинил нито една драскотина и съм я пазил и глезил подобаващо и незнам докога ще продължава този тероризам на неможещите се да паркират колеги .....
че както е тръгнало...skotis написа:И сега ок ли е колата? Снимай я да я видиме. Радвам се, хубав пасат е!
Евала на всички колеги, които са помогнали
Ваското го заслужава, защото е много точен човек. И на мен е помагал по тъмниците...

Vlad777 написа::applause:![]()
![]()
Много се радвам!!! Честито!
Той по-хубав от преди е станал!![]()
Всяко зло за добро, ще видиш!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 43 госта