замисляне на бензин (замисляне межди 1500-2500 оборота)
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: замисляне на бензин (замисляне межди 1500-2500 оборота)
Благодаря ви за полезната информацие 

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
а сигурни ли сте че не е бензинов филтър. 

- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
да сигурен сам че не е филтар защото го сменях преди около 6 месеца.а и посоката сам гледал да не е обурната така че филтара отпада според мен.мерси все пак 

- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Аз се съмнявам в бензиновата помпа. Особено след като смених моята колата вече изобщо не се замисля 

- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
не не сам ходил и нз кога ще ходя.не6то ме е налегнала кризата пак и не ме пускат от работа.но ще стане скоро време.и ще пи6а кво е станало.
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
Присъединявам се към вашият проблем от близо 2 годинки си бия главата с него какво ли не сменях и НЕ няма ефект.Единствено ТПС несам понеже не сам си намерил

- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска един познат ми каза че това се получавало заради газовата уредба.незнам дали е от нея защото го прави само на бензин.Вашите коли на газ ли са?
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
Моята не никога не е померисвала
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
значи не е от газта. 

- DJU
- Автомобил: GOLF MKIII
- Двигател: PB 1992
и аз съм със същия проблем,само че при, мене го прави сао когато е студен двигателя,после като се
нормализира температурата всичко е OK,смятам да сменя свещите да не би да е от тях
нормализира температурата всичко е OK,смятам да сменя свещите да не би да е от тях
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
аз сменях моите свещи сложих си на бош оригиналбни закупени от италия по каталожен номер но не се опрви проблема.самнявам се да не е нещо дроселовата клапа
- nikolay_kolev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: Сливен Passat GL ,1.8 Mi, 90 к.с, RP-мотор,седан,бордкомпютър
Според мен не е проблема в TPS-а, моя мотор на Пасатора е подобен с малка разлика. Най добрия вариянт е да се види на компютър, и тя сама ще си каже каква и е болката. Автомобилите на газ са по-чувсвителни спрямо кабели, свещи, дистрибуторна капачка. Ако имаш проблем по тези неща ( а няма как да не разбереш), на газ ще се отрази и то доста с гърмежи като гаубица и т.н., казвам това защото поставям газови уредби и знам за какво иде реч.
Мое мнение че настройката която са ти направили колегите, е предимно на газ и там предварението на запалването е от голямо значение за динамиката на автомобила, а то е от порядъка на 6-7 градуса, за твоя мотор. Много неща могат да бъдат относно твоя проблем, задължително центровка с по-малко предварение на запалването, симулатор на ламбда сондата (ако има такъв), неработеща ламбда сонда ( мудна сонда ), грешки в компютъра, бензин с нисък октан . Като казах бензин, ще ти кажа че хората като минават на газ забравят да слагат бензин и от там идват и проблемите. Имаш ли реле на бензиновата помпа? Релето го слагат да не върти помпата бензина в резервоара, ако имаш от там ти идват и ядовете. На помпата и е необходимо време за до направи необходимото налягане, налягането на горивото също трябва да се провери дали е по норма. Да не се окаже бензинова помпа, или подпушен маркуч за излишното гориво, и от там да дави колата.
Успех и дано си решиш проблема, с каквото можем ще помагаме.
Мое мнение че настройката която са ти направили колегите, е предимно на газ и там предварението на запалването е от голямо значение за динамиката на автомобила, а то е от порядъка на 6-7 градуса, за твоя мотор. Много неща могат да бъдат относно твоя проблем, задължително центровка с по-малко предварение на запалването, симулатор на ламбда сондата (ако има такъв), неработеща ламбда сонда ( мудна сонда ), грешки в компютъра, бензин с нисък октан . Като казах бензин, ще ти кажа че хората като минават на газ забравят да слагат бензин и от там идват и проблемите. Имаш ли реле на бензиновата помпа? Релето го слагат да не върти помпата бензина в резервоара, ако имаш от там ти идват и ядовете. На помпата и е необходимо време за до направи необходимото налягане, налягането на горивото също трябва да се провери дали е по норма. Да не се окаже бензинова помпа, или подпушен маркуч за излишното гориво, и от там да дави колата.
Успех и дано си решиш проблема, с каквото можем ще помагаме.

колега и аз съм с същия двигател и съм на газ, и същия проблем ми се появи от няма и месец. Също като при теб ми "придарпва" не се набира както трябва, дори въобще. И видях че си сменал свещи но, брат наскоро си взе мазда и при него точно 1000-2000 обората имаше същия проблем и след като си смени свещите се оправи. При теб всеки път ли го прави, защото при мен не, а някой път дори и до 3000 оборота също се мъчи, и забелязх че като натисна съединителя и я изфорсирам няма проблем а когато е с включена предавка само тогава. Пробвай дали и при теб е така, съжалявам че немога да помогна, аз лично мисля да сменя свещите но нямам пари сега, а от зимата насам на газ почна да ми работи по добре отколкото на безнин, някой колега който повевче разбира може да каже да не би да е от дюзите.
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря колега и при мен на гас варви и дурпа все едно на бензин
немойе да се усети разлика.незнам ве4е откакво е имам едни други све6ти на бо6 триполусни 6те взема тях ли да слойа
с тях купих колата но имах пари и реших да сложа нови затова ги смених преди6ните .маи 6те ги върна да видя как 6те се даржи с тях
немойе да се усети разлика.незнам ве4е откакво е имам едни други све6ти на бо6 триполусни 6те взема тях ли да слойа
с тях купих колата но имах пари и реших да сложа нови затова ги смених преди6ните .маи 6те ги върна да видя как 6те се даржи с тях
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”