кожен салон и грижи за кожата
- mehannika
- Автомобил:
- Двигател:
кожен салон и грижи за кожата
колеги да попитам, знае ли някой, с какво е най добре да се маже кожата за да не се напуква и евентуално да се позали4ат ве4е са6тествува6тите /нагъвания/.
- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: кожен салон и грижи за кожата
Отиваш в представителство на Mafra или Sonax там ще ти обяснят най-добре как да третираш кожата си и с какви препарати.Аз използвам препарат за почистване на кожа и след това я мажа с мляко,за да е мека и еластична.Препаратите не са много скъпи,за около 15 лв можеш да си намериш и двата.Лично ти препоръчвам препарати на Sonax,понеже са в пъти по-добри от Mafrata.След третиране кожата блесва и става мека,а и в колата се усеща аромат на чист и ароматизиран кожен салон.Обаче не се заблуждавай,че ако имаш напукана кожа или изтъркана ще я възстановиш с мазане.......както се казва в такъв случай заека е минал баира...няма спиране.Един познат ми спомена,че Sonax са на първо място по продажби в Европа за миналата година
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, ще можеш ли да кажеш къде е това представителство за да отида и аз да си взема това онова 

- mehannika
- Автомобил:
- Двигател:
IIvanov написа:Отиваш в представителство на Mafra или Sonax там ще ти обяснят най-добре как да третираш кожата си и с какви препарати.Аз използвам препарат за почистване на кожа и след това я мажа с мляко,за да е мека и еластична.Препаратите не са много скъпи,за около 15 лв можеш да си намериш и двата.Лично ти препоръчвам препарати на Sonax,понеже са в пъти по-добри от Mafrata.След третиране кожата блесва и става мека,а и в колата се усеща аромат на чист и ароматизиран кожен салон.Обаче не се заблуждавай,че ако имаш напукана кожа или изтъркана ще я възстановиш с мазане.......както се казва в такъв случай заека е минал баира...няма спиране.Един познат ми спомена,че Sonax са на първо място по продажби в Европа за миналата година
Благодаря за отговора, колега. Проблема е в това че, аз живея и работя в Италйя а тук продукти на Sonax има в магазините но предимно за почистване на табла и велурени тапицерий, пак и няма кой да знае откаде мога да си поръчам

- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм от Варна и представителство на Мафра се намира на паркинга на Пикадили Младост,където е автомивката.А на Зонакс е в Сливен,и оттам чрез куриер или някой дистрибутор можете да се снабдите с продуктите им.Иначе по ОМВ има техни продукти,но както каза колегата по-горе са примерно течност за чистачки,разни работи за табла,но не и за кожа............което е доста гадно
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще потърся на едно място където има такива козметики и ще видим какво ще се намери
Мерси много 

Колега, отиваш в някой магазин за бебешка козметика и си купуваш мокри кърпички. Но от тези, които са с крем. Колкото повече крем - толкова по добре. И понеже се произвеждат за бебенца, алкохола в тях би трябвало да е намален или да липсва съвсем. Вече доста време съм доволен от този метод. Кожата видимо се освежава и омеква. Е, ако има захабено не се възстановява, но нали идеята е за поддръжка... Само жената чат пат писва, че и липсват кърпите за детето..... 

- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това също е идея,но за почистване!За омекотяване не бих използвал такива кърпички,че на нашия пазар както ги пишат,че нямат грам алкохол са сигурно със 100% алкохол.След това според мен трябва да се намаже с някакъв течен силикон или мляко за кожа
- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Аз ползвам един препарат от 2 години, вземам го от бензиностанциите.
Не е скъп. Мляко бяло на цвят, но съм с черен кожен салон, втривам го в кожата с дунапренена гъбичка, също така мажа и пласмаси по праговете.
После ще погледна тубата в колата и ще напиша.
Не е скъп. Мляко бяло на цвят, но съм с черен кожен салон, втривам го в кожата с дунапренена гъбичка, също така мажа и пласмаси по праговете.
После ще погледна тубата в колата и ще напиша.
- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
темата е полезна. в края на друагат семица ще съм с чисто нов салон и ще се съветвам.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
valerius написа:темата е полезна. в края на друагат семица ще съм с чисто нов салон и ще се съветвам.
Аз също.

- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Препарата е:
Tortle wax
Leather
Cleaner
Conditioner
Препарат за почистване и поддържане.
Обикновено го взимам от EKO.
Tortle wax
Leather
Cleaner
Conditioner
Препарат за почистване и поддържане.
Обикновено го взимам от EKO.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://senax.bg/index.php/index/fourthlproject/languageID/1/brandID/44/level3/59/level4/61#bottom
Препарата на SONAX за подръжка на кожа е този най-отдолу, лосион за кожа. Представителството ни е в София, в Сливен има наш представител.
Препарата на SONAX за подръжка на кожа е този най-отдолу, лосион за кожа. Представителството ни е в София, в Сливен има наш представител.
- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо сайта се казва сенакс,а не сонакс?
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
IIvanov написа:Защо сайта се казва сенакс,а не сонакс?
Защото СЕНАКС ООД, които са "ексклузивен представител на SONAX за България от 1995 г.", просто внасят продуктите на SONAX...