Подлакътник пасат Б5.5 монтаж
Подлакътник пасат Б5.5 монтаж
колеги ще помоля за малко помощ от търсачката не намерих инфо за Б5.5- подлакътник.Че въпроса ми е как да си махна старата пластмаса между седалките (която няма подлакътник).Намерих си един за 50 лв ама ми се вижда малко сложна работа.видях само 2 болта в задния пепелник и 1 болт за ръчната.Страх ме е ако е на щипки да не ги прецакам 

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Подлакътник пасат Б5.5 монтаж
Аз разглобих всичко и подлакътника при мен се държи на 3 болта. 2 са в края до пепелника а третия е по-близо до седалките ( направо си е между тях
)

това ли е само нещо щипки мипки към скоростния лост или излиза като се махната болтовете
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При моя пасат беше така - 3 болта по подлакътника ( там има още 2 които не знам за какво са ) и 2 винта които свързват двете части - подлакатника и конзолата на скоростния лост и предния пепелник. Самите те са скрити под пластмасови капачки които се свалят като махнеш кожуха на скоростния лост и с отверка ги побутнеш от вътре навън.
мерси много за помоща сега само остава да си поиграя и с автоматика че тои нали няма кожухче а никелирана плоча 

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еййй .. това не знам как се разглобява ...
oooo не аз се отказвам да чупя автоматика си ...... само като гледам колко светленки и пластмаси имам по ръчката на автоматика нямам и на идея колко кабелаци тря да изкъртя
ако някои е разглобявал тая плоча да заповяда моля

ако някои е разглобявал тая плоча да заповяда моля

Не е необходимо да махаш никелираната част около скоростния лост на автоматика. Можеш да свалиш само кората на тунела - държи се на два болта около в краката на шофьора и пътника до него и още два м/у седалките и кората. Не е изключено да пропускам някой. Имаше някаква заигравка с кабелите на пепелника. Кората излиза нагоре, а цялата кинкалерия около скоростния лост остава монтирана на тунела.
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Тук го имам на испански.Ако не те мързи можеш да си го преведеш и със снимковия материал съм сигурен че ще се справиш без проблеми
http://www.vagclub.net/tec/reposabrazos3BG.pdf

http://www.vagclub.net/tec/reposabrazos3BG.pdf
Мерси на всички горе-дпло се ориентирах по картинките тая седмица смятам да се заема но на първи план са ми летите джанти