Това за лепене на баланс е много измислено от тия идиоти. Много внимателно гледам какво правят при баланса. Като видят, че криви свалят всички залепени тежести хварлят ги в една кофа и лепят своите! А отсряни гледам едно момче вади от същата кофа и им слага някакво зеленикаво подобие на тиксо и готово старата тежест измита с препарат е готова за употреба.
И накрая никой не смята извадени и залепени всичко си плащаш.

Аман от Измекяри бееее
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Аман от Измекяри бееее
Aбе и вторият комплект джанти не е особена далавера... преди да се качат на колата в повечето случаи трябва да минат на изправяне и баланс.. което е същата работа като да смениш само гумите...

Muncho написа:Aбе и вторият комплект джанти не е особена далавера... преди да се качат на колата в повечето случаи трябва да минат на изправяне и баланс.. което е същата работа като да смениш само гумите...![]()
![]()
поне си спестяваш сваляне/качване и демонтаж/монтаж на гумите
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
къде тва бе Росиrosy написа:На мен за 15-ките+ изправяне на една джанта+ закачане на гумите на някакъв компютър+някакви балански залепени по джантите ми взеха 52 лв. 15 лв беше изправянето на джантата.

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
nero написа:Muncho написа:Aбе и вторият комплект джанти не е особена далавера... преди да се качат на колата в повечето случаи трябва да минат на изправяне и баланс.. което е същата работа като да смениш само гумите...![]()
![]()
поне си спестяваш сваляне/качване и демонтаж/монтаж на гумите
Ако е за баланс - да.. ама ако джантите си криви минаваш на пълна програма

-
- Автомобил:
- Двигател:
Хе-хе.."това е тънка работа,иии оловото сега е скУпо..
".Мда,за 14 цолови жанти около 50 пари е процедурата включваща възклицания "глей ква е крива тая.."Не че процедурата при 13-цолови е по-различна,но цолажа има значение,някакво число Х умножено по цоловете.Ша зема да стана гумаджия.мама му.. 

Преди година сменях гумите в сервиза на "Маргел" в Младост в София. 54лв. излезе цялото удоволствие, като хората са си написали цени за всичко на едно табло.
Гледам аз бележката, шах и мат. Как да е, платих си. Загледах се после пак и 10 лв. са само тежестите. Ходих да си търся своето и ми обясниха, че нямало грешка. На пук свалих всички гуми сам и започнах да пресмятам грамовете. Имаше голямо разминаване с написаното на бележката и това което беше по гумите. Върнах се и им казах да сваляме гумите и да смятаме. Дойде майсторчето, върна ми 5 лв. и започна да ми развива разни теории, че тия гуми не са били купени от тях. Аз проблем с гумите нямам, а с тежестите и с лъжите им. Теглих им една майна и по живо по здраво.
Гледам аз бележката, шах и мат. Как да е, платих си. Загледах се после пак и 10 лв. са само тежестите. Ходих да си търся своето и ми обясниха, че нямало грешка. На пук свалих всички гуми сам и започнах да пресмятам грамовете. Имаше голямо разминаване с написаното на бележката и това което беше по гумите. Върнах се и им казах да сваляме гумите и да смятаме. Дойде майсторчето, върна ми 5 лв. и започна да ми развива разни теории, че тия гуми не са били купени от тях. Аз проблем с гумите нямам, а с тежестите и с лъжите им. Теглих им една майна и по живо по здраво.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
iGolf написа:днес пообиколих няколко гумаджии .........
Това в Русе ли е ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
На нас ни взеха 25 лева по 5 на гума в Люлин .Значи сме минали тънко.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Иво, измекяри ще има винаги. Нещата тук за съжаление на повечето места са далеч от нормалното качествено обслужване в цивилизованите страни.
Отваряйте си очите и ушите, и питайте за всичко до най-малката подробност. Иначе ...
Отваряйте си очите и ушите, и питайте за всичко до най-малката подробност. Иначе ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”