Борд компа, на Б5, го има в двете модификации.В дисплея под оборотомера мисля че са малко по първите 5ици до 98-99,след това е ФИС дисплея.Аз съм с централен дисплей,а на мой приятел пасата абсолютно еднакъв борда му е в часовника.Тъй като срещнах неудобрение от това че преведох текста от немски за таблото на голфа и го поустнах тук, предлагам който иска сам да си го преведе. За тези които не знаят - копират текста и го поставят в прозорчето, натискането на бутона преведи излиза преведения текст в дясно.Не е много смислово свързан но за обща представа ще е достатъчен.
http://translate.google.com/translate_t#

Мога ли да си сложа борд.комютър на В5?
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Re: Мога ли да си сложа борд.комютър на В5?
Последна промяна от feikot на Пон 25 май 2009 14:06, променено общо 1 път.
Re: Мога ли да си сложа борд.комютър на В5?
потвърждавам думите на feicot.Първите Б5 борд. комп. им е в оборотомера .Но за пасат 2000 г. всичките са м/у оборотомера и километража.Първо провери да не би да ти е сменяно таблото и след това тръгвай да си слагаш борд. комп..Доколкото съм чувал ако си нямал борд комп. не че е невъзможно но слагането си е голям "филм".
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Re:
vencisto написа:Сигурен съм, че не е необходима смяна на таблото защото на октавията дисплея е същия в оборотомера и има бордкомп и няма средно разположен дисплей, това за мен значи, че просто трябва да се добави нещо което да вземе инфо от компа на мотора и да го издведе на дисплея в оборотомера! А има и такива пасати с бордкомп в оборотомера на нормалния си дисплей!
Vancisto, на Б5 така наречения компютър е разположен на екран които се намира между оборотомера и скоростомера. Това че визуално таблото прилича на това на октавията, не го прави същото. Някои беше казал по нагоре, само смяна на таблото няма да помогне. Нали трябва да се сложат един куп датчици които да дават нужната информация. Нали за това има разлика в нивото на обрудване и от там в цените.