mod edit: L&R
Проблем с табло на Пасат В3-решен.
- paliaka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с табло на Пасат В3-решен.
Здравейте! Искам да попитам дали някой знае, дали на Пасат В3 има някаква електроника в самите уреди на таблото(бензиномер и термометър на охл. течност), защото при мен тези два уреда отчитат когато си поискат и понякога реагират на удар по самото табло. По информация от човек, който се занимава с електроника се указва, че имало платка , на която трябва да се направят преобразувания.Каква пък електроника специално за тези два датчика може да има?
Благодаря предварително!
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paliaka написа:Без оборотомер е. Въобще не съм го вадил това табло.Много ли е трудно?И волана май трябвало да се сваля?
Мне не е трудно.....само опит трябва малко....значи правиш следното
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paliaka написа:Благодаря много за съвета колега! И аз съм на същото мнение за хлабава връзка, която при вибрации ту прави контакт, ту прекъсва, а относно разглобяването ще се пробваме, а пък каквото излезе
Хаха,ами да с пробване става.....аз вече се специализирах,покрай смяната на моето табло....имам сега едно старо с часовник,ако случайно не стане твоето
- paliaka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря ви много за информацията! Днес се захванах с таблото и накрая излезе студена спойка на стабилизатора на напрежението, явно това е масов проблем. Сега всичко е ОК! Много се радвам, че вече ще мога да си следя температурата на охл. течност и количеството на "скъпоценната" течност в резервоара