Явно имаме "социални грижи" и се прави най-доброто за децата

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Re: Явно имаме "социални грижи" и се прави най-доброто за децата

Мнениеот stanko_g » Съб 30 май 2009 15:34

Аз останах без думи и ме побиха тръпки :( :| ако вземат моето дете така незнам какво бих направил най вероятно щяха да ме вкарат за убииство в затвора :| НЯМАМ ДУМИ :!: БЪЛГАРИЯ :( :074: :076: :079: не трябва да се забравя и да се подминава този случай,но ще им стане по лесно просто леко да го подминат,а този човек да си остане с надеждата и аз съм ЗА да почнем да разпространяваме темата навсякаде по форумите и да се измисли нещо да не остане този случай просто така :|

Потребителски аватар
_Impuls_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _Impuls_ » Съб 30 май 2009 17:21

Здравейте колеги . Просто нямам думи да опиша случилото се . Незнам вече в коя държава живея и как е възможно да се отнемат деца от баща . Благодаря на хората пуснали темата . Аз съм от Пловдив и въпросния баща го познавам лично. Малко по рано днес се обадих на Радо { radotom } да го попитам дали може да се пусне такава тема и евентуално да се даде още гласност по случая , след което тои ми отговаря че вече има такава тема и аз просто не можах да повярвам. Искам да помоля всички вас фенове на марката и наи вече граждани на република българия утре да се присъедините към протеста {miren} който ще се състои в 14:00 пред полското посолство в софия. Аз лично ще присъствам и утре сутринта тръгвам от Пловдив . На протеста ще се присъединят и мн футболни фенклубове. Ако сте съпричастни на българския баща и можете да отделите малко от личното си време ще се радвам да се съберем повече коли и да тръгнем заедно към посолството... Ако искате пишете ми и налично да се разберем нещо . Оставям и телефонен номер 0898 867 247 Боян . Благодаря ви

Потребителски аватар
_Impuls_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _Impuls_ » Съб 30 май 2009 17:31

Колеги нека утре бъдем с Тодор и българия да разбере че сме съпричастни 14:00 пред полското посолство

Потребителски аватар
vankoni
Автомобил: VW passat B3 B5.5
Двигател: PF1991 ALT2003
Контакти:

Мнениеот vankoni » Съб 30 май 2009 18:25

Токущо гледах новинитв, министъра на правосъдието си изми ръцете, както при медиците.
Потресен съм, проблема е, че политиците защитават чудите не нашите интереси, пак дават дупе за да не развалят "добрия дипломатически тон" макар да има садебно решение, като е протв човешките права на българските граждани... нямам думи.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Съб 30 май 2009 18:57

В България политици няма. За правосъдие пък да не говорим.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Съб 30 май 2009 19:58

Пак се стигна до правителство, държава и т.н.
А ако беше българска майка с деца родени в България и баща поляк, който ги е взел и тя една година води дела за да си ги прибере?!
Пак щяхте да плюете по България, защото майката една година не може да си вземе децата и виновен щеше да е президент, министър, полицая и т.н.

За трети път казвам - проблема и тъжното в случая е начина, по който взимат децата!
И освен Закрила на децата, отговорност носят и родителите!
И двамата са за е***е!
Всичко останало си е тяхна работа и ние не знаем и не можем да съдим и решаваме кой крив и прав!

п.с. лично мнение, а не модераторско mhihi

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 31 май 2009 9:32

Доколкото успях да се запозная със случая и от други форуми, донякъде и бащата има вина за травматичното отнемане на децата му от Асеновград. Съдебното решение да върне доброволно децата на майка им е излязло Август, 2008-ма година. Явно през цялото това време е отказвал да го стори доброволно. Как се е озовал там екипът ли? Той ги е поканил, разбира се, знаейки кога ще дойдат да ги приберат със съдия-изпълнител. Цялата работа определено понамирисва доста, не искам да заемам ничия страна, разбира се. Просто ми стана тъжно за децата (очите ми се навлажниха, признавам си) и начинът, по който ги взеха... Може и бащата да ги е манипулирал до известна степен (учили сме възрастова психология, за деца на техните години не е особено трудно да им се вменят някои неща, особено неприязън към друг човек, бил той и родител), но определено и на децата не им беше хубаво, както се видя от репортажа. Истината е, че каквото и да си говорим докато не се разберат истинските факти за стигането до тук няма как да се вземе обективно решение и да се даде морална подкрепа на ощетения родител, който и да е той. Монетата има две страни, както всички знаем :012: Общо взето нещата сигурно е можело да протекат много по-приятно за децата, това ги травмира страшно много !!! Според мен и двамата родители са рядко малоумни хора, никога не бих допуснал да травмирам така детето си :dummy:

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Нед 31 май 2009 10:34

Ако някой от Вас може да помогне на бащата и децата-да го направи.
Ако не--стига сте дъвкали глупости.
Целта на темата беше да се даде гласност на събитията,а не всеки да се плЮнчи тук като тесен специалист и да раздава собствено правосъдие на бащата,на майката и т.н....
Ако има лица с Юридическо образование и опит във форума и имат желание--има си начини да помогнат.
Всичките други махленски приказки които се изприказваха са излишни.
Научете се на едно най-после---не е необходимо по всички въпроси да сте компетентни и да се изказвате,но е добре човек да си вдига малко главата от дупката в пясъка и да се пооглежда какво се случва наоколо,какви човешки мъки и съдби са възможни да се случат и да си взима поука от всичко.
Ние българите щом има сеир сме на първа редица да гледаме,ако е за помощ все се правим на недочули.

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Нед 31 май 2009 12:12

нормално щеше да е ако децата неискат да останат при бащата , а те не искат да отиват при майката искат си бащата , значи органите на реда и тези псевдоорганизации насила отвеждат децата при майката ,все едно те са две чанти без да ги питат какво искат , :screwy поредната невероятна случка в това жалко место наречено България

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 31 май 2009 14:56

Тези кадри ми напомнят за най-силните моменти от филма "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО", но LIVE изпълнение. :horror: Това ли е българската действителност?

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Нед 31 май 2009 23:41

днес на Герена миньорчетата бяха опънали "Поляци, децата за нас, к*рвата за вас!"

както винаги футболните фенове умеят най-добре да пресъздават обществените нагласи mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 31 май 2009 23:47

така е , но за съжаление и добре умеят да се подмазват на обществото с такива неискренни прояви ..

Потребителски аватар
vankoni
Автомобил: VW passat B3 B5.5
Двигател: PF1991 ALT2003
Контакти:

Мнениеот vankoni » Пон 01 юни 2009 12:25

Някой ако е гледал нова тв тази сутрин, ще му се изяснят някой неща, бащата беше там; с две думи нашия съд не е разследвал случая и е приел решението на поляците... а бащата представи доказателства, така че е в правото си.Кой да защитаваме колеги А... много се ядосвам на такива изказвания, то за това сме в такова положение защото вярваме на лъжливи политици...ДА ПОЛИТИЦТЕ СА ВИНОВНИ...не в чаност, но те са саздали тази порочна система.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пон 01 юни 2009 12:44

vankoni написа:... а бащата представи доказателства, така че е в правото си.Кой да защитаваме колеги А...

Какви доказателства, разбра ли?!
Защото единственото, което даказа е, че майка е дала принципно съгласие да води децата до България!
А не, че се отказва от тях и бащата може една година да не и дава да ги вижда!

А вчера гледа ли момиченцето от Полша?
Каза, че се чувства добре удома!
И кой ще защитаваш? Твоя, моя, наша работа ли е да взимаме страна в личен спор?!
Още повече, когато разполагаш/ме с информация само от медиите, които се интересуват само от рейтинг!
А рейтинг се прави, когато храниш на хората желанията за зрелище и засегнеш псевдо-патриотизма им.
Нещата никога не са само черни и бели!

Темата е за начина, по който са отведени децата/детето, а не да се правим на съдии!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 01 юни 2009 12:48

Ето и позицията на служителите от МВР по въпроса в техния форум:
http://www.police.ba4ka.com/viewtopic.p ... 75fc28880d

Върни се в “ОФФ-Топик - други”