може ли някой да качи снимки на дросела на голф 3 гти 2Е мотор и може ли да се почиства?
мерси предварително
дросел на 2Е мотор
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дросел на 2Е мотор
viewtopic.php?f=5&t=142876&start=15
2-ра страница виж има снимков материал , а ако не ти стигне материала има търсачка
2-ра страница виж има снимков материал , а ако не ти стигне материала има търсачка
нещо ми стана на колата спря да върви и четох доста във форума и други колеги го имат този проблем и на повечето уж е от дросела утре и аз ще изчиста моя и ще видя дали ще има някакъв ефект .
а дюзите могат ли да се изчистят по някакъв начин?
а дюзите могат ли да се изчистят по някакъв начин?
- caro
- Автомобил: Golf 2- Audi Coupe -Audi 80 Avant
- Двигател: MH-1988 ACE-1994- 1Z-1994
Дюзите се чистят с ултразвук,но не винаги сполучливо.Ако ти трябва нещо по ижекциона имам всичкоhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=232584&pid=11600843&view=2
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Колега bobo_wv3GTI а свещите кога си ги сменял за последно
?
Pavcho2 написа:Колега bobo_wv3GTI а свещите кога си ги сменял за последно?
na okolo 8000 km. sa gledah gi kato novi sa nqmat zagar i maslo po tqh
днес си изчитих клапата на дросела беше ужасно мръсна с много нагар но колата не се оправи не иска и не иска да тръгне както си вървеше преди около месец когато усетих че е спъната
някой може ли да ми помогне как да съжевя пак мотора като доброто старо време (не че е кой знае каква бегачка но си вървеше)
ако дам да ми изчистят дюзите дали ще се опраши или да търся другаде проблема да не си давам парите напразно
някой може ли да ми помогне как да съжевя пак мотора като доброто старо време (не че е кой знае каква бегачка но си вървеше)
ако дам да ми изчистят дюзите дали ще се опраши или да търся другаде проблема да не си давам парите напразно
- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
Здравей колега.
Отиди първо на диагностика.Даваш 40-50 лв и ти казват от къде е проблема (ако човека си разбира).
Иначе ще сменяш едно по едно нещата докато нацелиш проблемното и накрая ще си имаш един куп резервни части за инжекциона и солиден разход на средства.
Отиди първо на диагностика.Даваш 40-50 лв и ти казват от къде е проблема (ако човека си разбира).
Иначе ще сменяш едно по едно нещата докато нацелиш проблемното и накрая ще си имаш един куп резервни части за инжекциона и солиден разход на средства.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”