Компресор за климатик за Polo 1,9 '97
- femina
- Автомобил:
- Двигател:
Компресор за климатик за Polo 1,9 '97
Здравейте! Оказа се, че трябва да сменям компресора на климатика. Не е оригинален, а е слаган допълнително в Италия. Компресорът е Sanden SD7B10. Знаете ли колко струва втора употреба? Естествено, че ми се иска нов и ще проверя за цена по магазините. Но за втора употреба по моргите не ми казват предварително цена.
- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Компресор за климатик за Polo 1,9 '97
Еми нов го дават около 220$, втора ръка около 200лв, но там варира повече цената в зависимост от състоянието. Аз съм със същия компресор.
- femina
- Автомобил:
- Двигател:
Тази вечер проверих за цената на нов компресор в магазин за авточасти. Заболя ме главата - 1172 лв. Казаха, че по-ниска цена за нов няма да намеря. Дали? Преди това проверих по интернет цените за нов в чужбина - от 250 до 300 долара. В някакъв руски сайт бяха 500 рубли, което си е смешна цена дори за втора употреба. Попитах защо са толкова скъпи - внасяли ги били от Америка. Ми да ги внасят някъде от по-близо. Та някой има ли по-конкретна информация?
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
а със стария компресор какво се случи , и съвсем ли е невъзможно да се отремоонтира ?
femina написа:Здравейте! Оказа се, че трябва да сменям компресора на климатика. Не е оригинален, а е слаган допълнително в Италия. Компресорът е Sanden SD7B10. Знаете ли колко струва втора употреба? Естествено, че ми се иска нов и ще проверя за цена по магазините. Но за втора употреба по моргите не ми казват предварително цена.

стара-549 420 573А
нова-6NO 820 803А
Общо взето сумите ,за които ти пишат съфорумците са такива,с изключение -за нов,намериха ми на цена-1600лв.
Говорих с специалист.Каза ми ,че втората употреба е с голям риск.Имали са много случаи на поставяне на компр.-за АС и след монтиране и зареждане,фриона изтича през невидими-предварително пукнатини.
Новите пък са на цени-УБИЕЦ.Наистина съм в паника и незная,какво ,да предприема.
Успех !

- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Последна промяна от junakov на Нед 31 май 2009 14:00, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
май станахме трима за отрицателно време
само че днеска гледах моя и не е като този който предлагат...7181 е моя...а полото ми е същото като твойто...ако чуя нещо ще обадя ма засега греда..аз мисля да опитам да заваря моя защото не е много спукан..дано да имам успех..успех и на вес 

- femina
- Автомобил:
- Двигател:
Още като купих полото имах проблеми с компресора. Доколкото разбрах някаква ролка затягала и късала ремъка. Не че много ми е ясно, но това си спомням. Някак си го отремонтираха и работи една година. След което казаха, че за нищо не става и компресорът не може да се поправи.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=00964198 ... itsearch=0
Улица мърфи и ул. Франсис де Пресанс, оворя по спомен, но 10000% е в този район и всички го знаят.
Човека работи КАЧЕСТВЕНО, цената беше 10 лева на сантиметър, сеа може и повече да е, но каквото е заварил е здраво все още ...
Един гараж е зад един блок, влиза се през едни зелени врати , нищо никъде не пише. Но там има сервиз за гърнета, те го знаят, питайте ги . И вземете една визитка от човека, много е полезен. Работи по 2 часа на ден долу горе, но не помня разписанието
Улица мърфи и ул. Франсис де Пресанс, оворя по спомен, но 10000% е в този район и всички го знаят.
Човека работи КАЧЕСТВЕНО, цената беше 10 лева на сантиметър, сеа може и повече да е, но каквото е заварил е здраво все още ...
Един гараж е зад един блок, влиза се през едни зелени врати , нищо никъде не пише. Но там има сервиз за гърнета, те го знаят, питайте ги . И вземете една визитка от човека, много е полезен. Работи по 2 часа на ден долу горе, но не помня разписанието
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”