Бял пушек и тече вода от ауспуха!
- RS-Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бял пушек и тече вода от ауспуха!
Хахахах Мъжи се със свинска мас зъд ушите,против уроки!!!Бахти филма бахти чудото,да си беше купил валяк по ефтено щеше дати излезе.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Специални "благодарности" към колегите RS-Racing,zloby3400,danii,Един и jordanpar ,които помогнаха с каквото можаха "
".
Колата наистина има доста проблеми ,но за щастие нещата са поправими (с изключение на лъжите които му е наговорил продавача на колата).В момента колата е за настройка на нафтова помпа ,че много гадно придърпва. Според мен няма нужда от ремонт на двигателя.Скоростите и съединителя са безупречни ,а това според мен е най-важното ,че са много парички (карах колата около 60 км).За съжаление си личи ,че не само предпазителите над акумулатора са горели ,а и част от инсталацията е прекарвана наново ,но само в тази си част в която е била горяла ,а не от клейма до клейма(кабелите са навързвани и изолирани където им падне с изолирбанд един по един
).Пластмасата на която лежи акумулатора е също доста разтопена. Колкото и да не ви се вярва,продавача се е оръсил доста за да пoприкрие проблемите на колата и надеждата му е била точно такъв доверчив човек като колегата diesel_fen
ето я и нея

Колата наистина има доста проблеми ,но за щастие нещата са поправими (с изключение на лъжите които му е наговорил продавача на колата).В момента колата е за настройка на нафтова помпа ,че много гадно придърпва. Според мен няма нужда от ремонт на двигателя.Скоростите и съединителя са безупречни ,а това според мен е най-важното ,че са много парички (карах колата около 60 км).За съжаление си личи ,че не само предпазителите над акумулатора са горели ,а и част от инсталацията е прекарвана наново ,но само в тази си част в която е била горяла ,а не от клейма до клейма(кабелите са навързвани и изолирани където им падне с изолирбанд един по един

ето я и нея

- kondzhagyulo
- Автомобил:
- Двигател:
Ми не я виждаме "нея" нещо?!!!
Извинявам се Видях я. Компа нещо бавно зареди снимките!
Пич ако върви както и изглежда -СУПЕР Е

Пич ако върви както и изглежда -СУПЕР Е

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Anbuch
! Хиляди благодарности за всичко! Нямам думи за помоща-зарекох се да я направя красив лебед от грозно пате и ще го направя
! Мерси че въведе хората в належащите и проблеми,сега аз да обясня какво е направено по нея досега -смяна на кормилна рейка,смяна на полуоска ,каре ,маншон на дясно колело.Слoжени са нови накладки,нови тампони на амортесиорите,вече сервото не засича
,сменен ангренажен ремък,ролка,масло 10W40-полусинтетика(Колегата anbuch каза че е доста добро-не робуваме на марки),сменен горивен ,въздушен,маслен филтър,радиото е вързано,колата е измита отвън и отвътре,беше заредена с около 15 литра нафта.За всичко това Чичо ми взе 350 лева.частите са на цени както ги поръчва от италия.За ремонта не взе пари!!!!! Това е засега .Колата е в сервиз за центровка на нафтова помпа.Днес звънях но още не са я почнали-утре май ще е готова!
П.с Термостата не работи

П.с Термостата не работи

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Ще си прероди сигурен съм
Успех с колицата и ..кефи ме цвета 

StS написа: ..кефи ме цвета
цвета за съжаление и той е най-евтиния
има ли климатик в крайна сметка или няма
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
обаче волана е като моят - много е удобен жалко за моя тц тц
пп -полото обаче на външен,вътрешен вид го докарва та навремето слушах едни приказки двигателя да е здрав купе се прай-на бабината ти трънкина купето да е здраво двигател цял можеш да смениш купе едва ли тай че колега споко след време като разказваш историята ще има да се смееш
пп -полото обаче на външен,вътрешен вид го докарва та навремето слушах едни приказки двигателя да е здрав купе се прай-на бабината ти трънкина купето да е здраво двигател цял можеш да смениш купе едва ли тай че колега споко след време като разказваш историята ще има да се смееш

тия нашите помяри да изкарат некой лев, кви неща набутват на хората
Незнам защо но темата все още ми се струва менте. а акво стана с водата от ауспуха още ли тече по литър,или като сменихте рейката се оправи?
не знам дали е менте темата, но имам един познат който едно време купуваше италианки от моргите и ги закрепваше колкото да ги набута на някой, добре че вече поне това не могат да правят
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Вода от ауспуха вече не тече,също и белият дим изчезна,колата няма климатик,нито АБС,едната дюза е пикаела и са я оправили-краината в дясно на снимката(по-малко е ръждясала).Никога тази тема не е била менте,нито каквото и да е.Но със радост приемам всяко мнение било и то критика и т.н.
- ch2mod
- Автомобил:
- Двигател:
радвам се колега че колицата ти е оправена и ти пожелавам дълга и безаварийна употреба
п.п.
мисля че трябва да се направи тема в която всеки да споделя какви проблеми е имала "новата" му кола
--случаите не са един два...
п.п.
мисля че трябва да се направи тема в която всеки да споделя какви проблеми е имала "новата" му кола
--случаите не са един два...
Върни се в “Дизелови агрегати”