Ниво на оборудване на Б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Ниво на оборудване на Б5

Мнениеот feikot » Нед 31 май 2009 18:24

Колеги,ако някой може да каже на 5иците,какво е нивото на оборудва т.е. на какво отговаря,ще му бъда благодарен.Интересувам се за каското,защото трендлайн-а е с по голяма сума от хай-лайн-а,а дефакто не знам моя точно какъв е.
Кожен салон,4моушън,00 година ( по талон,но на стъклата пише 99),подгряване на огледалата,махагон,сериен радио касетофон гама 5,сензор за дъжд,3-и стоп фар,климатроник,1.9 TDI (AVG-engine).Друго не знам какво влиза в класацията :)

Потребителски аватар
kosmos77
Автомобил:
Двигател:

Re: Ниво на оборудване на Б5

Мнениеот kosmos77 » Пон 01 юни 2009 18:05

feikot написа:Колеги,ако някой може да каже на 5иците,какво е нивото на оборудва т.е. на какво отговаря,ще му бъда благодарен.Интересувам се за каското,защото трендлайн-а е с по голяма сума от хай-лайн-а,а дефакто не знам моя точно какъв е.
Кожен салон,4моушън,00 година ( по талон,но на стъклата пише 99),подгряване на огледалата,махагон,сериен радио касетофон гама 5,сензор за дъжд,3-и стоп фар,климатроник,1.9 TDI (AVG-engine).Друго не знам какво влиза в класацията :)

моята е същата но не 4 моушън миналата година ми беше каското към 800 лева а тази падна със 100 лева - 700 лева.там някъде е зависи от компанията която използваш аз съм си верен на ДЗИ

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Re: Ниво на оборудване на Б5

Мнениеот feikot » Пон 01 юни 2009 19:19

Имат ли графа - ударен от град ? Много е важно,че много хора изгоряха,напоследък в казанлъшко, че и аз за малко преди ден-два.Разминах се само с 1-2 дупки.Мисля че по шваке там някъде ми казаха че ще е,но в български имоти.

Върни се в “Passat”