IP - skype абонат
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
IP - skype абонат
Спешно ми трябва да извадя едно IP skype. Възмойно ли е?
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: IP - skype абонат
пишеш си с него по скайп влизаш в старт менюто даваш на run после щи излезне едно прозорче в него пишеш cmd излиза ти черен прозорец и пишеш netstat и щи излезне
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
koby написа:пишеш си с него по скайп влизаш в старт менюто даваш на run после щи излезне едно прозорче в него пишеш cmd излиза ти черен прозорец и пишеш netstat и щи излезне
netstat -b -n

- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Пиша cmd ама не ми излиза черен прозорец
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Да ,но ми излизат много ip как да разбера кое е неговото.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Microsoft button в комбинация с бутона "R"
Остави отворен само скайпа и нищо друго - всички др неща са локал хостове.
Остави отворен само скайпа и нищо друго - всички др неща са локал хостове.
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Получи се
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Слагаш си NetLimiter - следиш всички активни айпита към портовете на компа ти - на това, което се реализира трафика на скайпа - то е нужното ти.
- ///HAMANN///
- Автомобил:
- Двигател: AFN
misho_golfa написа:koby написа:пишеш си с него по скайп влизаш в старт менюто даваш на run после щи излезне едно прозорче в него пишеш cmd излиза ти черен прозорец и пишеш netstat и щи излезне
netstat -b -n
Така се прави най - бързо и най - лесно

После проверяваш от коя държава и град е ето тука : http://www.ip-adress.com/ip_tracer
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Друг път е най-лесно - като имаш пуснат един торент и имаш закачени на него 200 клиента много здраве да разбереш кой, даже да го спреш ще ти трябват 10-на мин. да рефрешне и да очисти всички връзки. Най-лесно, бързо и точно е както аз казах.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
The Red Guy написа:Друг път е най-лесно - като имаш пуснат един торент и имаш закачени на него 200 клиента много здраве да разбереш кой, даже да го спреш ще ти трябват 10-на мин. да рефрешне и да очисти всички връзки. Най-лесно, бързо и точно е както аз казах.
А като в скайпа имаш 200+ абоната и си чатиш с 5 от тях?
- ///HAMANN///
- Автомобил:
- Двигател: AFN
Когато напишеш netstat -b -n ти излиза ип-то на всичко което ползваш , пише си скайп : ип еди кое си може и 2000 торента да качваш и винаги можеш да вижиш какви ип-та ползва скайпа
+ това като лафиш с 5 абоната толкова ли е сложно да провериш и 5-те ип-та ? И също така пробвай без да лафиш със 1000 човека ами просто само с абоната който те интересува и веднага ще получиш ип-то в нетстат-а
п.п. К'во секи се изказва ако така ако иначе .... това си е най - простичкия начин без тъпи програми и без глупости

п.п. К'во секи се изказва ако така ако иначе .... това си е най - простичкия начин без тъпи програми и без глупости

///HAMANN/// написа:п.п. К'во секи се изказва ако така ако иначе .... това си е най - простичкия начин без тъпи програми и без глупости

-n показва ИП-то
-b ти показва програмата, дето го ползва
ако ще да тръгнеш да теглиш половината замунда, пак ще можеш да разбереш с кое ИП си се свързал по скайп
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Когато искам да разбера на някой ИП-то, правя така:
Изключвам всичко, отдолу при активните задачи да не остане нищо.
Изключвам напълно скайп и след това го пускам, пиша на дадения абонат, чакам да ми отговори, отварям си рън, цмд, нетстат -б -н, и виждам ИП-то.
Изключвам всичко, отдолу при активните задачи да не остане нищо.
Изключвам напълно скайп и след това го пускам, пиша на дадения абонат, чакам да ми отговори, отварям си рън, цмд, нетстат -б -н, и виждам ИП-то.
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Някой знае ли, как става този номер на Убунту? Проблема е, че заради линецзи служебните кочинки си ги държиме на Линукс и там тепърва прохожам и не знам, как става номера
Почвам нов спорт - лов на скайп любовчии, че на приятелката ми всеки ден се връзват по 4-5 и я занимават с всякякви пошли свалки и като видят, че не става започват с грубите обиди, от които тя си хаби нервите, разтройва се, но не може да ги отреже отведнъж, защото работата ни е свързана доста с нови контакти в скайп и става кофти. Друг е въпроса, че пишат като пълните селтаци, завършили с 300 зора 4-ти клас и при условие, че тя си е променила името и пише, че е сгодена и датата на сватбата нищо не ги спира. За леките случай ще има подаръци, а на по-наглите, които въпреки всичко натискат за среща - среща със "сестра и Гергана" и нейните болонки Арес и Тервел

Почвам нов спорт - лов на скайп любовчии, че на приятелката ми всеки ден се връзват по 4-5 и я занимават с всякякви пошли свалки и като видят, че не става започват с грубите обиди, от които тя си хаби нервите, разтройва се, но не може да ги отреже отведнъж, защото работата ни е свързана доста с нови контакти в скайп и става кофти. Друг е въпроса, че пишат като пълните селтаци, завършили с 300 зора 4-ти клас и при условие, че тя си е променила името и пише, че е сгодена и датата на сватбата нищо не ги спира. За леките случай ще има подаръци, а на по-наглите, които въпреки всичко натискат за среща - среща със "сестра и Гергана" и нейните болонки Арес и Тервел

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”