Здравейте извиняваям се предварително ако има вече такава тема (с търсачката нищо не намерих). Искам да попитам имам passat b4 и искам да мо сложа ел. стъкла но понеже не мога да си намеря или пък цената не ми харесва, та да попитам стават ли от нещо друго (например голф 3).
Благодаря предварително.

Ел. стъкла за passat b4
- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Ел. стъкла за passat b4
milenchouuu написа:Здравейте извиняваям се предварително ако има вече такава тема (с търсачката нищо не намерих). Искам да попитам имам passat b4 и искам да мо сложа ел. стъкла но понеже не мога да си намеря или пък цената не ми харесва, та да попитам стават ли от нещо друго (например голф 3).
Благодаря предварително.
Стават поне машинките са 1 кък 1

- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
MITKO_DVD написа:milenchouuu написа:Здравейте извиняваям се предварително ако има вече такава тема (с търсачката нищо не намерих). Искам да попитам имам passat b4 и искам да мо сложа ел. стъкла но понеже не мога да си намеря или пък цената не ми харесва, та да попитам стават ли от нещо друго (например голф 3).
Благодаря предварително.
Стават поне машинките са 1 кък 1
В смисъл 1 към 1 се моторчетата или цялата конзола направо взимам и слагам без да преправям.
- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
А ами значи ще трябва да търся за Б4 тогава. Ама до колкото знам копчетата са едни и същи май с на голф 3. Абе май ще трябва да се пробва и да се види.
- milenchouuu
- Автомобил:
- Двигател:
И все пак ако има някой по-компетентен нека да каже.