За пореден път се убедих че в НАШИЯ форум освен плява има и ГОЛЕМИ!!!!

За какво иде реч?
В петък целия офис тръгнахме на тиймбилдинг на Беглика в Родопите.
До тук добре...
Докато един мой колега с В4 1.8 Моно ДВГ не можа да запали на Шел-а на АМ "Тракия" на отбивката за Пазарджик докато аз помагах на друг колега претърпял леко ПТП в София.
Понеже си знаеме колите се сетих че вероятно бобина с комутатор е "виновника" за непаленето.
Минах през една морга, взех една бобина и газ към Пазарджик.
Сменихме я ама - греда. Класическа ситуация: Ток да те убие, бензин и газ (по избор) - да те удави, а колата не пали никак

След една камара проби и теглене дигнах телефона и се обадих на radotom

Та въпросния Слави да ви кажа че ника му не е случаен - точно след 7 минути "цъфна" на Шела с мултицет в ръка и независимо от дъжда се втурна да помага!!!
Борихме се повече от час безрезултатно, въртяхме телефони, чесахме се там дето не ни сърби и накрая Слави ни заведе при доверени хора в СБА - Пазарджик, остана плътно до нас докато се оправи колата (в крайна сметка "новата" бобина от моргата не дава достатъчно мощна искра и с една чисто нова нещата заспаха), а за капак даже не взе и предложеният "благодарствен откуп" под формата на двойно препечена Балканска плодово-гроздова отлежала 48 градусова "домашнярка"

Та момчета, имате ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ от мен и от ошашавеният ми колега от офиса

Просто за пореден път се убедих че има ГОЛЕМИ!
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!